9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Deviņas lietas, kurām sieviete pēc 30 ir jau par vecu

 

Eleonora X by Yankı Sivrikoz on 500px.com

Ir pienācis laiks izlemt, kas ir tavas prioritātes un jāiemācās nepieļaut kļūdas. Ja tu esi sieviete, tad pastāv diezgan liela iespēja, ka vecumā starp 20 un 30 gadiem tu pavadīji daudz laika, mēģinot atrast sevi. Bet vecumā pēc 30 dzīve tikai sākas! Un tas ir laiks, kad vairs nevajadzētu pieļaut vairākas kļūdas:

Nepienācīgs atalgojums

Ja tu zini, ka tev maksā mazāk, nekā taviem kolēģiem, kas strādā tikpat labi kā tu, un dara to pašu, ko tu, tad ir pienācis laiks pārstāt to paciest. Atrodi priekšnieku, un izrunā šo jautājumu. Ja viņš atsakās maksāt tev vairāk, meklē kādu, kas būs ar mieru to darīt.

Nolaidība pret savu ķermeni

Visi zina, ka metabolisms ar gadiem kļūst lēnāks. Taču tas nav vienīgais iemesls, kāpēc tev būtu jāpievērš pastiprināta uzmanība savam organismam. Protams, tu vairs neizskatīsies kā 20 gadu vecumā, bet tu noteikti vari izskatīties lieliski savos gados.

Atvainošanās par to, kas esi

Tev būtu jābūt vienalga par to, ko par tevi domā citi. Ja tu nejūties labi, kad pieņem pašas lēmumus, tas nozīmē, ka tu esi pārāk atkarīga no citiem. Tam ir jāmainās! Tu esi pieaugusi sieviete, un tev pašai būtu jāzina, kas un kā darāms. Rīkojies tā, kā jūti, ka būtu pareizi, un nevienam par savu rīcību neatvainojies.

Pretrunīgi vīrieši

Kad tev ir 20 „ar astīti”, tev ir daudz laika, ko tērēt puišiem, kas piedzied tev pilnas ausis ar saldām runām, bet pēc tam tēlo, ka nezina, kas notiek. Daži vīrieši vienkārši nav gatavi romantiskām attiecībām. Daži nemaz negrib. Daži neprot pielikt pūles, un tas ir normāli.

Tev ir jākļūst izvēlīgākai. Tu jau esi pieaugusi dāma, un tev nav vajadzīgas nejēdzīgas attiecības. Rūpējies par savu laiku un emocijām.

Nepārliecinātība par savu ārējo izskatu

Ja tu esi pieaugusi sieviete, tad tev nav nekāda pamatojuma tērēt savu laiku un enerģiju, lai salīdzinātu sevi ar citām sievietēm. (Ja to dara tavs vīrietis, tad tev tāds vispār nav vajadzīgs).

Tavs ķermenis ir tavs templis. Un vecums ar to dara gandrīz vai to pašu, ko ar vīnu – padara labāku. Ja tu ar sevi neleposies, tad tavā vietā to neviens nedarīs.

Savas dzīves salīdzināšana ar citiem

Nekad nesalīdzini savu dzīvi ar citu cilvēku dzīvi. It īpaši tad, ja tu vairs neesi pusaudze. It īpaši caur Facebook.

Atceries: kad tu domā par citu cilvēku dzīvi, tu redzi tikai vienu monētas pusi. Visticamāk, to spīdīgāko. Tev jau nu būtu jāsaprot, ka katram cilvēkam dzīvē ir problēmas un savs unikālais ceļš uz laimi.

Lēts grims

Augstas klases kosmētika maksās četras reizes vairāk, nekā vietējās bodes kosmētika. Taču, ja vēlies izskatīties labi un kvalitatīvi, nāksies patērēties.

Padomā, ko ar tavu ādu un acīm dara lēta kosmētika vai nekvalitatīvs krēms. Kosmētika ir tas, kas sievietei ļauj justies sievišķīgākai, tāpēc izmanto šo līdzekli savā labā pareizi.

Sarunas par pagātni

Atceries: tu izdarīji visu, ko varēji.

Pie velna nožēlas! Pie velna ilūzijas par to, ka tava dzīve varēja būt citādāka. Nav vērts spriedelēt un domāt par to, kā būtu, ja būtu. Dzīvo tagad un parūpējies par to, lai tava nākotne būtu labāka!

Vīrieši bez pastāvīgas darba vietas

Neuzticies vīriešiem, kam ir jau pāri 30, bet vēl nav stabila darba. Cita lieta, ja viņš ir tikko zaudējis darbu vai nolēmis to mainīt. Runa ir par tiem, kas vispār nav normālu darbu darījuši.

Tu taču nevēlies sev vēl vienu bērnu, ko uzturēt, vai ne? Tev ir nepieciešama stabilitāte, tāpēc met līkumu nepatstāvīgiem vīriešiem.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.