14.5 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

10 ķermeņa valodas pazīmes, kuras liecina, ka attiecībās ir problēmas

 

No ķermeņa valodas var uzzināt ļoti daudz, tu pat nenojaut, cik daudz priekšā pasaka tavi žesti, ķermeņa kustības, izteicieni. Ķermeņa valoda parāda cik laimīga attiecībās esi un cik labi jūtas vai nejūtas tavs partneris. Un atceries, ka ķermeņa valoda ir spēcīgāka par vārdiem.

1. Jūsu partneris ir diskrēts

Vai jūti, ka tavs partneris ir nerunīgs, noslēpumains? Kad runājat, viņš mīņājās, novērš savu skatienu un tas notiek arī, tad kad esat publiskā vietā. Tas liecina, ka viņš nespēj uz tevi koncentrēties un, iespējams, tev neuzticas.

2. Jūsu kopbildēs smaidi tikai tu!

Vai esi pamanījusi, ka tu fotogrāfijās vienmēr smaidi, bet tava otrā pusīte smaida stīvi vai nesmaida nemaz? Pāri, kuru attiecībās valda harmonija, bildēs ir ar līdzīgu ķermeņa valodu. Ja abi smaida, tad tas izskatās ļoti sinhroni, lūk tas liecina par tuvām pāra attiecībām!

3. Kad izejat sabiedrībā, tad tavs partneris tevi ignorē

Vai esi ievērojusi, ka tavs partneris viesībās mēdz pazust un uzvedas dīvaini, kad iepazīstini viņu ar citiem viesiem? Tas liecina, ka viņš par jūsu attiecībām nav pārliecināts un jums abiem noteikti vajadzētu to izrunāt.

4. Tu pieskaries savam kaklam, kad runā ar savu partneri

Ķermeņa eksperti apgalvo, ka pieskaršanās savam kaklam sarunas laikā liecina par diskomfortu, šādās situācijās pieskaršanās savam kaklam ir smadzeņu dabiskā reakcija, tas var liecināt par šaubām, maldināšanu vai sliktu pašsajūtu.

5. Kad runājaties, tavs partneris sarausta uzacis

Ja tavs partneris sarausta uzacis, tad tas liecina par to, ka viņš nepiekrīt tam ko saki, bet tā var būt arī agresijas vai dusmu pazīme. Šāda ķermeņa valoda liecina par problēmām attiecībās, īpaši, ja mani uzacu raustīšanos, kādā jūsu intensīvā sarunā.

6. Tu žestikulē ar rokām, kad strīdam vēlies pielikt punktu

Šādi žesti liecina par tavu neapmierinātību attiecībās un pat dominanci, ja šādi notiek bieži, tad tas liecina par nepārtrauktu spriedzi attiecībās.

7. Tavas rokas atrodas uz taviem gurniem

Šādi rīkojas cilvēki, kuri izjūt kontroli, varu, ja uzliec rokas uz gurniem, tad tu vēlies parādīt kontroli. Tā ir ķermeņa valoda, kura signalizē, ka vēlies dominēt, taču veselīgās attiecībās kontrolei jābūt proporcionāli sadalītai.

8. Jums ar partneri nav acu kontakta

Acu kontakts ir spēcīgs, neverbāls ķermeņa valodas paveids. Acu kontakts norāda uz uzticību un atvērtību. Cilvēki, kuri mīl viens otru paši pat nepiefiksē, cik bieži skatās uz savu partneri.

9. Jūs neejat vienā ritmā

Ja ar partneri neejat vienā solī vai pat var padomāt, ka ejat atsevišķi, tad tā ir pazīme, ka attiecībās trūkst tuvības un harmonijas.

10. Starp jums nav tuvības

Jūs ar savu partneri guļat šķirti un jums vairs nav intīmu brīžu. Šis fiziskais attālums ir uzkrītoša pazīme, ka jūsu attiecības tiešām ir nepatikšanas.

Autors: Dieviete.lv

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.