4.7 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

7 jautras pirmā randiņa idejas

 

Pirmie randiņi mēdz būt neveikli un tajos, ne vienmēr izdodas atraisīties. Tomēr šeit ir 7 idejas, kuras piedāvā orģinālas pirmā randiņa nodarbes, ne vienmēr ir jāiet uz restorānu vai kino, ir arī citas alternatīvas!

1.Sarīkojiet galda spēļu turnīru

Varbūt sākumā šī šķitīs dīvaina ideja, bet tā nebūt nav! Pasūtiet picu un uzspēlējiet galda spēles, piemēram, Uno, Monopolu vai jebko citu! Tas neradīs tik saspīlētu gaisotni un palīdzēs atraisīties.

2.Apmeklējiet kādu dzīvnieku patversmi 

Ja tev un tavai simpātijai patīk dzīvnieki, tad kapēc patīkamo neapvienot ar lietderīgo? Iepriekš piesakoties dodieties uz kādu no tuvākajām dzīvnieku patvermēm un pastaidziniet suņus.

3. Pagatavojiet kopā vakariņas

Atrodiet kādu recepti, kura patīk jums abiem un dodieties kulinārijas piedzīvojumos, tas noteikti bus jautri!

4. Aizejiet uz kādu vietējo tirdziņu

Tas noteikti palīdzēs izvēdināt galvu un šādos tirdziņos vienmēr izdodas atrast ko garšīgu!

5. Izrādi viņam savu dzimto pilsētu

Izved savu simpātiju eksursijā pa sev mīļām un tuvām lokācijām, pastaigas noslēgumā vari viņu aizvest uz savu iemīļotāko pilsētas kafeinīcu.

6. Dodieties uz kādu bāru un uzspēlējat biljardu

Ja esi ievērojusi kādu bāru uz kuru jau sen vēlies aiziet, tad uzaicini arī savu simpātiju, pēc kāda dzēriena uzspēlējat biljardu.

7. Kopā apmeklējat kādu koncertu

Koncerti nav tā vieta kur iepazīties, tajos parasti ir skaļa mūzika un nav iespējas aprunāties, tādēļ vakara sākumā aizejiet uz kafiju, aprunājaties un tad dodaties šajos piedzīvojumos. Pēc koncerta varēsiet dalīties iespaidos!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.