1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Ko labāk neteikt savai otrajai pusītei?

 

Vīrieši neprot lasīt domas. Viņi nezina, ka bieži vien sievietes nesaka, ko patiesībā jūt un, ka viņas pašas bieži vien nesaprot, kas ar viņām notiek.

Pirmais, kas jādara – ir jātiek vaļā no tipiskajām sieviešu frāzēm, kuras nereti kļūst par iemeslu strīdam un nejaukai uzvedībai. Tā vietā, lai teiktu to, ko nedomājam, kāpēc neteikt to, ko patiesi domājam?

“Dari, ko vēlies”

Nu, tu zini, kad sievietes saka šo frāzi… Kad dusmojas, kad vairs nevar pateikt, kas viņas satrauc – tad viņas vīrietim saka, lai viņš dara, ko vēlas.

Tas, ko mēs patiesībā vēlamies pateikt ir tas, ka viņam ir jāzina, ko mēs gribam, lai viņš dara. Ja, nē, tad, lai viņš labāk bēg tālāk. Mēs taču negribam, lai viņš dara, ko vēlas, tad, kāpēc viņam to nepateikt?

Ne vienmēr vīrietis zina, kas viņam jādara, lai tu priecātos, tā kā labāk vienkārši paskaidro.

“Viss labi”

“-Kaut kas noticis? –Nē, viss labi”, – bet sejā rakstīts kaut kas cits. Un ne vienmēr mūsu dusmu cēlonis ir vīrietis, bet mēs to sakām, lai izveidotu vienu no divām situācijām.

Pirmā: mēs ceram, ka vīrietis vilks no mums ārā problēmu, mēģinās noskaidrot, kas nav labi. Bet tā nav nobriedušas sievietes rīcība. Mēs nevaram gaidīt, ka viņš vienkārši uzminēs, kas nav labi.

Otrā: mūsos kūsā emocijas, un mēs pagaidām neesam gatavas par to runāt. Ta sir normāli, bet tāpat nevajadzētu teikt “viss ir labi”, kad tā nav. Ar partneri ir jārunā tikpat atklāti, kā mēs ceram sagaidīt no viņa. Ja partneris tevi aizvainoja, tad tā arī saki. Neaizvaino, bet vienkārši padalies ar savām jūtām.

“Man vienalga”

Nē, nav vienalga. Nebaidies izteikt savu viedokli. Vīrietis to novērtēs. Galu galā viņš sev līdzās vēlas pārliecinātu sievieti ar savām interesēm, nevis kārtējo dāmīti, kas vienkārši peld viņam līdzi pa straumi.

“Kāpēc man tev viss ir jāpaskaidro?”

Kāpēc? Tāpēc, ka vīrieši neprot lasīt mūsu domas! Pietiks gaidīt to, ka viņš zinās, ko tu vēlies, kas tev vajadzīgs un, par ko tu domā. Viņš neizliekas. Viņš tiešām nezina. Un ne jau tāpēc, ka viņš nepievērš uzmanību, un ne jau tāpēc, ka viņam ir vienalga. Vienkārši viņš nav tāds, kā tu.

“Tu domā, ka viņa ir skaista?”

Jā, viņš tā domā. Bet, ja viņš nevēlas nakti pavadīt uz dīvāna, tad viņš to tev neatklās.

Tas ir jautājums no sērijas “Es esmu kļuvusi resnāka?” vai “Es šajās biksēs izskatos resna?”. Tie pat nav jautājumi, bet gan tavi kompleksi un vajadzība pēc komplimenta no vīrieša, lai pārliecinātos, ka viņš tevi vēl mīl.

Tikai problēma ir tajā, ka tas ir mūsu uzdevums – iemīlēt sevi un cienīt. Sevis salīdzināšana ar citām sievietēm ir necieņa pret sevi. Jā, tā sieviete var būt skaista, bet viņš ir ar tevi. Viņš izvēlējās tevi.

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.