2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

10 pazīmes, kuras norāda, ka attiecībās ir nopietnas problēmas!

 

Šķiršanās – tas gandrīz vienmēr ir grūti, bet dažkārt tas nāk par labu. Ja tu ar partneri neesi laimīga, ja attiecības mazina tavu pašvērtējuma līmeni, visticamāk ir pienācis laiks to visu izbeigt. Palikt sliktās attiecībās, nozīmē kaitēt savai veselībai – gan fiziskajai, gan emocionālajai. Kā saprast, ka tas laiks ir pienācis?

Tu nejūti, ka vari viņam atklāties

Kad tu ar partneri dalies savos pārdzīvojumos un problēmās, tu ne tikai stiprini savstarpējo emocionālo saikni, bet arī veido pamatu atklātām attiecībām arī nākotnē. Ja šajās attiecībās tu nevari atklāt, kā jūties, tas var novest pie nopietnākām saslimšanām, piemēram, depresijai vai anoreksijai.

Jūs nemākat kopīgi tērēt naudu

Ja viens no jums klusībā tērē naudu, tērējot to dārgam apģērbam vai azartspēlēm, tad tas ir nopietns drauds veiksmīgām attiecībām. Finansiālie jautājumi un problēmas ir populārākais šķiršanās iemesls.

Greizsirdība pret iepriekšējām attiecībām

Nelielos apmēros tav varbūt arī netraucē, bet, ja tas notiek regulāri… Tas liecina par uzticēšanās trūkumu. Cik veiksmīgas var būt attiecības, kurās nav uzticības?

Atšķirīgi uzskati par bērnu audzināšanu

Pirmkārt, ir jānoskaidro, vai abi attiecībās iesaistītie vispār vēlas bērnus. Otrkārt, kā jūs viņus plānojat audzināt. Ja domas atšķiras, būs ļoti grūti.

Nemāka risināt konfliktus

Strīdi un konflikti attiecībās ir neizbēgami. Tāpēc jau no paša sākuma ir jāpievērš uzmanība tam, kā cilvēks ir noskaņots. Vai viņš mēģina rast kompromisu, vai vispār ir gatavs runāt, nevis vienkārši aiziet projām. Tas viss ir svarīgi!

Garlaicība un nogurums

Ja jau attiecību sākumā tu nejūti atdevi vai vēlmi no viņa puses kaut ko darīt; viņam regulāri ir garlaicīgi un piemetas nogurums, diez vai tas ar laiku mainīsies.

Tu domā par citiem variantiem

Ja tu regulāri domā, kā būtu, ja būtu… ar kādu citu, tas nozīmē, ka tava zemapziņa saka, ka šīs attiecības nav labas. Vai nu pārstāj sapņot par citiem, vai nu ej projām.

Jūs izvairāties cits no cita

Brīžiem tu pieķer sevi domājam par to, cik jauki, ka viņš ir aizkavējies darbā. Pat, ja tas varētu nozīmē, ka viņam ir cita. Brīvdienas jūs arī plānojat šķirti, un atrodiet jebkādu iemeslu, lai tik nevajadzētu sēdēt mājās kopā.

Tu mēģini viņu mainīt

Ja tu vēl joprojām gaidi, ka viņš mainīsies, un ceri, ka tad arī varēsiet būt laimīgi… Ļauj tevi apbēdināt – tas nenotiks. Labāk atrodi tādu cilvēku, kuru tu vari pieņemt tādu, kāds viņš ir, jau no sākta gala.

Vardarbība

Emocionāla vai fiziska, bet vardarbība nav pieļaujama nevienās attiecības. Šādas attiecības nekļūs labākas, tā kā labāk aizej, kamēr vēl vari.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 380
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 381