1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Skolēni jaunajā mācību gadā apņemas ēst veselīgi un rūpēties par dabu!

 

Trešdaļa no aptaujātajiem skolēniem jaunajā mācību gadā apņemas ēst veselīgi, domāt zaļi un rūpēties par dabu, liecina modes un izklaides centra Rīga Plaza veiktā aptauja. 29% skolēnu plāno pārsteigt skolu domājot zaļi un ēdot veselīgi, savukārt piektdaļa jeb 20% aptaujāto zinātkāro skolēnu apņemas labi mācīties un jaunajā mācību pelnīt augstākas atzīmes par 5. Par vienu no labākajiem izgudrojumiem skolēni atzīst Apple AirPods austiņas, tāpēc modes un izklaides centrs Rīga Plaza sniedz iespēju tās laimēt.

Ja pieaugušie uzskata, ka septembris simbolizē mācību sākšanos, tad 33% skolēnu skolas sākums nozīmē došanos uz veikaliem iepirkties, savukārt 32% tā ir priecīga satikšanās ar skolas draugiem, lai pārrunātu vasarā piedzīvoto un uzzināto. Ņemot vērā, ka pirms kārtējā 9 mēnešu zinību iegūšanas posma skolēniem ir svarīgi iegādāties stilīgas un aktuālas preces, gandrīz puse no aptaujātajiem skolēniem jeb 45% atzina, ka vislabprātāk iepērkas kopā ar vecākiem! Jaunieši atzīst, ka ārējam izskatam ir liela nozīme vienaudžu vidū, to apliecina iegūtie rezultāti –  vairāk kā puse zinātkāro (57%) vēlas izcelties klases biedru vidū ar ārējo izskatu, tāpēc pirms skolas sākuma labprāt iegādājas jaunu apģērbu.

Tā kā skolēniem ir svarīgi iepirkties pirms mācību gada sākuma, modes un izklaides centrs Rīga Plaza vēlas prieku radīt vēl lielāku, tāpēc no 2019. gada 11. augusta līdz 9. septembrim norisinās loterija, kuras balvu fonds sastāv no vērtīgām un noderīgām dāvanām: 20 Apple AirPods austiņām un 10 XIAOMI elektroskūteriem. Loterijā var piedalīties ikviens, kurš iepirksies modes un izklaides centrā Rīga Plaza vismaz 50 eiro vērtībā. Jāņem vērā, ka pirkuma summa nevar būt summēta. Ar loterijas noteikumiem var iepazīties šeit.

Modes un izklaides centrs Rīga Plaza aptaujāja skolēnus vecumā no 8 līdz 16 gadiem, lai uzzinātu, kā viņi plāno pārsteigt skolu, ko viņiem nozīmē mācību gada sākums, kā arī par iepirkšanās paradumiem, kas ir saistīti ar skolas gada sākšanos. Aptaujā piedalījās 334 respondenti.

Autors: Rīga Plaza

01.09.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.