1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kādas dāvanas Kardašjanu ģimene dāvina saviem bērniem? (+VIDEO)

Dieviete.lv
 

Kardašjanu ģimene neskopojas, kad jādodas kādā ģimenes izbraucienā, Kima Kardašjana ar vīru pat iegādājusies ģimenes rančo, kura vērtība ir aptuveni 14 miljoni dolāru! Rančo ir Kimas un Kanje ģimenes brīvdienu miteklis.

Penelope Disika (Kortnijas Kardašjanas un Skota Disika meita) bija greizsirdīga, ka viņas brālim ir tik stilīga istaba, tādēļ viņas tētis Skots meitiņai renovējis istabu par teju 15 – 20 tūkstošiem dolāru!

Hloja Kardašjana nesen nosvinējusi savas meitiņas viena gadiņa dzimšanas dienu, meitas svinībās bija 1200 – 2000 balonu, kuri Hlojai izmaksājuši 8500 dolāru.

Skots Disiks škiroties no Kortnijas izlēma, ka vēlas, lai viņu trīs bērni vienmēr jūt viņa klātbūtni, tādēļ viņš savām atvasītēm sarūpēja spēļu namiņu, kura vērtība ir 100 tūkstoši dolāru.

Kurš gan negribētu, lai viņa rados ir Krisa Dženere, Krisa dievina dārgas preces, par to liecina mūzikas kastīte no Louis Vuitton, kuru viņa uzdāvinājusi vienai no savām mazmeitiņām, viņa saviem mazbērniem arī sarūpējusi trīs tādus pašus bērnu ratiņus, kā Kensingtonas hercogienei Keitai Midltonei, ratiņu vērtība kopā sasniedz 8 tūkstošus dolāru! Vai mēs jau paziņojām, ka Kailijas Dženeres meitas apavu vērtība ir vairāk, kā 22 tūkstoši dolāru? Kādas ir tavas domas par tik dārgām precēm, lai tikai palutinātu savus bērnus?

Video

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.