8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pēc ielaušanās auto zaglis atstāja smieklīgu zīmīti – tu neticēsi

 

This is 19-year-old Hunter Jobbins from Andale, Kansas. He is a student at Kansas State University and recently learned a very weird lesson about college campus culture.

19 gadus vecais Kanzasas universitātes students Hanters Džobinss apguva kādu ļoti interesantu un visnotaļ neparastu mācību.

Puisis savu auto svētdienas dienā atstāja pie kopmītnēm uz 15 minūtēm un atgriežoties ieraudzīja šādu – uz salvetes rakstītu – zīmīti:

On Sunday, he parked in front of his dorm for 15 minutes. When he returned, he found a note scrawled on a paper napkin confessing to stealing a Kit Kat bar from inside his unlocked car.

Zīmītē rakstīts:

Redzēju KitKat tavā glāžu turētājā. Man ļoti garšo KitKat, tāpēc es pārbaudīju durvis un tās bija vaļā. Nepaņēmu neko citu kā tikai KitKat. Esmu nožēlas pilns un izsalcis.

Puisis sākumā bijis dusmīgs, ka kāds ielauzies viņa auto, taču pēc brīža dusmas nomainījuši smiekli par zīmīti un ielaušanās iemeslu. Viņš ar šo attēlu padalījās Twitter un tas drīz vien tika retvītots 160 tūkst. reižu.

Cilvēku reakcijas ir dažādas – vieni to uzskata par īstu noziegumu un aicina notvert zagli, citi pārdzīvo par to, ka studentam tik šausmīgi gribējies ēst, ka nav bijis citu variantu kā nozagt šokolādes tāfelīti, taču lielākā daļa uzjautrinās par zīmītes pēdējo teikumu: “I am sorry and hungry” (Esmu nožēlas pilns un izsalcis).

Šis attēls ātri vien nonāca oficiālā KitKat Twitter konta redzeslokā, un viņi piedāvāja nozagto batoniņu aizvietot ar jaunu, pie tam bez maksas.

Pats Džobinss kļuvis par vietējo zvaigzni studentu vidū, un nereti tiek uzrunāts kā “KitKat puisis”.

 

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.