10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Kādi ir populārākie iemesli sievietes neuzticībai?

 

Lai gan biežāk tiek runāts par vīriešu neuzticību, nedrīkst izslēgt faktu, ka arī sievietes tādas ir. Iemesli tādai rīcībai lielai daļai vīriešu gan paliek neskaidri. Vīrieši raugās uz to kā uz sievietes kaprīzi un ieradumu tikai ņemt, nevis dot pretīm. Tomēr psihologi apgalvo, ka sievietes reti būs neuzticīgas “tāpat vien”. Portāls “Flytothesky” ir apkopojis populārākos iemeslus sieviešu neuzticībai.

Nesaskaņas ģimenē

Šis ir populārākais iemesls, kādēļ sieviete krāpj vīru. Visbiežāk tas notiek ģimenes krīzes laikā. Labi, ja sievietei ir, kur atkāpties – iemīļots darbs, draugi, interesants hobijs. Tādā veidā viņa var “krāpt” vīrieti, pavadot laiku interesantāk un ar jēgu. Tas var palīdzēt pārdzīvot krīzi un pat reanimēt attiecības. Cita lieta ir fiziskā neuzticība. Līdz tādai sieviete nonāk tad, kad viņas dzīvē nav neviena gaismas stariņa. Ja mājās ir problēmas, darbs ir neizturams un atpūsties normālu iespēju arī nav, tad atliek tikai prieka meklēšana citos vīriešos…

Šajā gadījumā sieviete krāpj, lai izlādētos un cita vīrieša skavās aizmirstu par ikdienas rutīnu. Šajā gadījumā sieviete darīs visu iespējamo, lai noslēptu mīļākā faktu.

Vīra neuzmanība

Daudzas precētās sievietes sūdzas, ka pēc kāzām mīļotais vīrietis pārstāj par viņām rūpēties un izteikt komplimentus. Vīrietis pilnībā iegrimst darbos un sievai šķiet, ka viņš ir kļuvis pret viņu vienaldzīgs. Patiesībā viņš vienkārši veic savu ikdienišķo pelnītāja lomu. Vīrietim ir daudz darbu un mērķi, bet sieviete ir tikai daļa viņa dzīves. Sievietēm par to vajadzētu atcerēties.

Taču viena lieta ir reti komunicēt ar sievu savas aizņemtības dēļ, bet cita lieta – apzināti ignorēt viņas problēmas un jūtas. Tā dara vīrieši-manipulatori vai tie, kuri nemīl savas sievas un redz viņās tikai mājkalpotājas. Krāpjot tādus vīriešus, sieviete meklē mierinājumu un sapratni. Mīļākais viņai ir radniecīgā dvēsele, maigais romantiķis un varonis. Svešu vīrieti tā uztvert ir daudz vienkāršāk, jo komunikācija ar viņu notiek romantiskā gaisotnē un šādas attiecības netiek iznīcinātas ar sadzīvi.

Seksuālā neapmierinātība

Šis iemesls ir retāk sastopams, nekā iepriekš minētie, tomēr ir arī sievietes, kurām intīmā dzīve ir ļoti svarīga. Labs sekss ir ne tikai laba profilakse sievietes veselībai, bet arī dabiskais antidepresants un labs līdzeklis pašvērtējuma paaugstināšanai. Tāpēc dažas sievietes neredz neko sliktu tajā, ka kompensē vīra neizdarību ar pieredzējušākiem un spējīgākiem vīriešiem. Šādā situācijā būtu jāvēršas pie seksologa, citādi agri vai vēlu attiecības izjuks.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.