4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Jums ir patiesi tuvas attiecības – pazīmes, kas par to liecina

 

Attiecības – tas nav tad, kad jūs nomaināt attiecību statusu sociālajos tīklos. Tas ir kaut kas daudz nopietnāk… Tas parādās ikdienā…

Jūs smejaties par vieniem jokiem. Tiesa, neviens, izņemot jūs, par tiem nesmejas, jo nesaprot. Šie joki ir radušies kaut kur starp virtuvi un guļamistabu. Paskaidrot apkārtējiem nav jēgas, jo tas viss ir pārāk personiski.

Jums ir slepena valoda. Kad jūs runājat par kaut ko savu, citi cilvēki nevar jūs saprast: vārdi it kā ir pazīstami, bet teikumi neveidojas loģiski. Jums gan, protams, viss ir saprotams.

Jūs saprotat viens otru, pat, ja nav iespējams saprast. –„Man steidzami vajag to. Kur tas ir?” –„Tur, kur stāv tas cits,” –„Ā, jā, patiesi! Atradu,”… Kad prātā ir daudz domu, nav laika atcerēties, kā kaut ko sauc. Jums abiem tas arī nav vajadzīgs, viss ir skaidrs arī bez vārdiem.

Jūs klausāties viens otra stāstus atkal un atkal. Stāsts par to, kā jaunākais brālis iztērēja visu savu naudu konfektēm un izdalīja visiem bērniem pagalmā, laikam spēcīgi ietekmēja tavu partneri, tāpēc viņš to stāstu regulāri atceras. Bet tu jau desmito reizi klausies to, kā pirmo reizi.

Tu pārstāj manīt, ka „es” aizvieto ar „mēs”. Mūsu kaķis, mēs pamodāmies, mēs to neplānojām, mēs negribam… Viss šeit ir skaidrs!

Tu vari stāstīt visu. Pilnīgi visu. Un brīvi parunāt par tādām lietām, kuras nepiemin plašākā cilvēku lokā. Tas ir apspriežams tikai ar cilvēku, kurš ir līdzās, saprot un pilnībā pieņem.

Jūs bieži viens par otru runājiet. Bet ne jau tāpēc, ka jūc prātā mīlestības dēļ, bet gan tāpēc, ka liela daļa stāstu ir par jūsu kopīgo dzīvi un piedzīvojumiem. Jūs pavadāt kopā daudz laika, tāpēc tas nemaz nepārsteidz.

Jūs zināt viens otra sadzīviskos ieradumus un gaumi. Tāpēc arī tu nenopirksi veikalā dušas želeju ar vaniļas aromātu (vajag aveņu) vai šokolādes cepumus (vajag ar rozīnēm), nepiedāvāsi vakariņās makaronus (jo vakaros ēdat tikai dārzeņus) un rokmūziku klausīsies tikai austiņās.

Tu diezgan daudz zini par lietām, kas tevi neinteresē. Piemēram, vari nosaukt veselu sarakstu basketbola komandu, lai gan basketbolu neskaties, vai vari nocitēt kādu filmu, kuru nemaz neesi redzējusi. Hobiji un intereses ar partneri var atšķirties, taču tu tāpat ar ziņkāri esi gatava klausīties tajā, ko tev stāsta.

Tu zini partnera dienas grafiku. Tāpēc, kad tevi aicina uz ballīti ceturtdienā, tu atsaki, jo zini, ka partnerim piektdienas rītā ir svarīga prezentācija, un iepriekšējā vakarā viņš vēlēsies just tavu atbalstu.

Jūs apmeklējat draugu ballītes arī vienatnē. Tu pazīsti visus viņa draugus un saproti, ka tādā kompānijā tev būs garlaicīgi. Kāpēc gan nelaist partneri izklaidēties vienu pašu?

Jūs zināt apkaunojošus faktus. Jā, viņš jau ir redzējis to bildi, kur tu sēdi smilškastē ar pliku dibenu, bet tu zini, ka viņš pusaudžu gados ēda no kaķa bļodiņas. Jā, jā, omītes jau visu ir parādījušas un pastāstījušas…

 

Materiāli rakstam no portāla „Yourtango”

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.