3.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Lūk, kas ir jāatceras, kad tu dod attiecībām otro iespēju

 

Kad mēs jūtam, ka atkal iemīlamies kādā, kuru jau kādreiz mīlējām, tas var būt biedējoši. Atkal tajā pašā slazdā? Tās ir tikai iedomas vai arī es tiešām to vēlos? Lūk, ko ir svarīgi atcerēties šādos brīžos:

Jūs vairs neesat tie paši cilvēki, kas bijāt pirmajā reizē

Jūs esat izauguši un mainījušies – katrs savā veidā. Tavā dzīvē noteikti daudz kas ir mainījies, it īpaši, ja ir pagājis vairāk, nekā pāris mēneši kopš šķiršanās. Tu uzvedies citādāk, tāpēc ir skaidrs, ka arī attiecības kaut kādā ziņā būs citādākas.

Jums abiem ir pagātne, ieskaitot pagātnes attiecības

Iespējams, katram no jums jau bija attiecības pēc jūsu pirmajām attiecībām. Tas ir jāpieņem, taču tas arī atstāj kaut kādu iespaidu. Ir svarīgi, ka jūs varat atklāti runāt par to, kas jūs abus satrauc. Ja tev ir viņam jautājumi, uzdod tos. Ir pilnīgi normāli, ka tu vai viņš var izjust greizsirdību pret iepriekšējiem partneriem.

Cieni cilvēka personību

Tas attiecas uz jebkurām attiecībām, bet it īpaši uz tām, kurām tiek dota otra iespēja. Kāpēc tu iemīlies cilvēkā? Jo tev patīk viņa personība? Tad necenties to pārveidot! Ja jūs sāksiet visu darīt kopā un vienādi, jūs pārtapsiet par vienotu personību un jums kļūs garlaicīgi. Katram ir jābūt laikam sev un sevis pilnveidošanai vienatnē.

Nezaudē savu balsi

Attiecībām, kuras ir ar vienu un to pašu cilvēku otro reizi, ir savas priekšrocības – jūs varat aizvietot un izlabot vecās problēmas. Piemēram, kad tu saki „Viss ir kārtībā”, bet tā nemaz nav, otrajā attiecību piegājienā vairs nav jāslēpj un jānoliedz savas patiesās jūtas – iemācies tās izteikt un izrādīt. Ja to nedarīsi, viss atkal atgriezīsies vecajās sliedēs un ar laiku novedīs pie šķiršanās.

Pieņemiet to mīlestību, kura jums ir

Dzīve ir īsa. Mīliet viens otru. Kas zina, cik daudz laika jums tiks dots šoreiz? Varbūt uz visiem laikiem, bet varbūt arī nē. Dzīvē ne par ko nevari būt pārliecināta. Tāpēc mīliet viens otru spēcīgi un bez nožēlas. Sekojiet savai iekšējai balsij, nepievērsiet uzmanību tam, ko runā citi. Ir tikai jūs un jūsu attiecības, un tam ir jābūt galvenajam.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.