6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Vai esi kopā ar savu īsto vīrieti?

 

Lai arī cik skumji tas nebūtu, mūsdienās ir pagrūti atrast labu vīrieti. Tāpēc, ja tev tas ir izdevies, turies pie viņa ar visu spēku un mīlestību. Lūk, kā zināt, ka vīrietis ir tava laika un mīlestības vērts:

Viņš priecājas iepazīties ar taviem draugiem. Vīrietis, kuram tu esi interesanta, gribēs iepazīt cilvēkus, kuri tev ir svarīgi. Viņš necenšas tevi turēt tikai pie sevis. Viņš plāno tikšanās ar draugiem, tai skaitā arī ar tavējiem.

Viņu interesē, kā pagāja tava diena. Viņš grib zināt, ko tu dari darbā, kā pavadi dienu, kas notiek tavu draugu un ģimenes lokā. Labākais ir tas, ka viņš ne tikai jautā, bet arī klausās, ko tu atbildi.

Viņš interesējas par to, kas patīk tev. Viņš var nezināt visu par taviem hobijiem un aizraušanos, bet viņš noteikti grib par to dzirdēt un varbūt pat pamēģināt.

Viņš vienmēr atrod laiku tev. Viņš ved tevi uz kino, dodas pastaigā, piedāvā atnākt ciemos. Pat, ja viņam ir daudz darbu, viņš atrod brītiņu, ko veltīt tev.

Viņš saglabā romantiku. Pat, ja jūs tiekaties jau labu laiku, viņš turpina tev dāvināt ziedus un mīļi pārsteigt.

Viņš dara to, ko saka. Cik daudz reižu vīrieties tev ir teicis, ka piezvanīs, bet nekad to neizdara? Nav nekā labāka, kā atrast vīrieti, kura vārdi saskan ar darbiem.

Viņš runā par savām jūtām. Labs vīrietis būs godīgs un atvērts pret tevi.

Sekss nav viss. Sekss ir svarīgs, to mēs zinām, bet, ja vīrietis grib ar tevi tikties tikai ar nosacījumu, ka būs sekss, tad ir skaidrs, ka viņš nevēlas neko vairāk.

Viņš tevi atbalsta. Labs vīrietis ir tas, kurš ne vienmēr piekritīs tam, ko tu dari, bet noteikti vienmēr atbalstīs tevi tajā. It īpaši citu cilvēku priekšā, jo zina,  ka tev tas ir svarīgi.

Viņam ir svarīgi kompromisi. Kompromisi un atvērta komunikācija – veselīgu un veiksmīgu attiecību atslēga. Ja vīrietis to saprot, jums viss būs labi.

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

  1. Lielāku sūdu, ko sarakstījusi sieviete neesmu dzirdējis. Šitās sievietes, kas dzīvo pēc šādiem kritērijiem ir aklas un neredz patiesību, nedz izprot dzīves loģiku.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.