Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
17.8 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

Tiem, kam patīk ātrums: Padomi seksam „pa fikso”

 

Izjusti, mierīgi, ar noskaņu, ilgi… Lielisks variants lieliskai naktij? Diemžēl, ne vienmēr tas ir iespējams. Tieši tāpēc ir jāsaprot, kā gūt maksimālu baudu no mīlēšanās, kas notiek ātri.

Atrodi pareizo pozu

Pareizākā poza ātram seksam – tā ir ērta poza. Ja tu fantazē, kā ieskrienoties lec viņam virsū un uzreiz trāpi, kur jātrāpa, tad iegaumē: dažiem sapņiem ir jāpaliek tikai sapņiem.

Tātad, pirmais variants ir sunīšu stils. Vecais labais sunīšu stils nekad nepievils. Tas neprasa nekādas īpašas prasmes, pie tam, šajā pozā tev būs ērti stimulēt klitoru.

Otrais variants – jātnieces poza. Kāpēc tā ir laba? Pavisam vienkārši – gribas visu aši? Lec viņam virsū un sāc darboties!

Neizģērbies

Tas ietaupīs tev laiku. Ja izģērbšanās aizņem vairāk par minūti, tu riskē ar to, ka konkrētā brīža kaisle izgaisīs tikpat ātri, cik ātri radās.

Ieslēdz fantāziju

Ja esi nolēmusi par labu ātrajam seksam, tad ir skaidrs, ka tev nebūs 15-20-30 minūšu laika priekšspēlei. Tāpēc slēdz vien iekšā savu fantāziju un ļaujies tam, kas ienāk tavā prātā. Tas palīdzēs ne tikai tev, bet arī tavam ķermenim sagatavoties daudz ātrāk.

Izmanto lubrikantu

Kas gan var būt briesmīgāks par „sausu seksu”? Ja nespēj pietiekami ātri uzbudināties, turi līdzās lubrikantu.

Atkāpšanās ceļš

Ja nu gadījumā pēkšņi mājās atgriežas tavi vecāki vai dzīvokļa biedri? Vai meža cūka iztraucē jūs mežā? Tātad, lai arī cik forša šķistu ātrā seksa ideja, padomā par to, vai jums nebūs traucēkļu.

Ieplāno spontāno seksu

Jā, izklausās savādi, bet arī spontānais sekss „pēc grafika” var būt ļoti labs. Nevajag visu līdz detaļām pārdomāt, pietiks arī ar to, ka padomāsi par to, kad, ar ko un kā.

Visam savs laiks

Lielākais spontānā un ātrā seksa ienaidnieks ir nogurums. Tas atņem gandrīz vai vairāk spēka un emociju, nekā „parasts” sekss. Tā kā, ja tavs partneris ir pārnācis mājās pēc 12 stundu garas maiņas, bet tu jau nedēļu strādā bez brīvdienām, varbūt būtu vērts ātro seksu atlikt uz piemērotāku laiku.  

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.