2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

“Viņš sēž uz skapja augšas un skatās”: 9 smieklīgi stāsti, kā mājdzīvnieki traucē seksa laikā

 

Mājdzīvnieki ir mīļi. Viņi padara mūsu dzīvi daudzveidīgāku, novērš vientulības sajūtu, kā arī vienkārši priecē ar savu klātbūtni. Tiesa, dažkārt viņi uzrodas negaidītākajos un nepiemērotākajos brīžos. Lūk, daži stāsti no interneta dzīlēm par to, kā suņi un kaķi ir iztraucējuši mīlas priekus.

“Jāatzīst, ka es ļoti baidos no zagļiem, kuri varētu iekļūt manā mājā. Tad nu, lūk, esmu ar vīru gultā, ir nakts, tumsa… Pēkšņi dzirdam lielu blīkšķi, plīstoša stikla skaņas un kaut kādus soļus pirmajā stāvā. Protams, man uzreiz sākās panikas lēkme – tieši seksa laikā! Vīrs mēģināja mani nomierināt, tad aizvēra istabas durvis un nogāja lejā uz pirmo stāvu – paskatīties, kas tur noticis. Dzirdu, kā viņš ieiet virtuvē un sāk skaļi lamāties. Izrādās, mūsu kaķis sasita netīros traukus, kurus es nepaspēju ielikt trauku mazgājamajā mašīnā. Mēs vēl ilgi smējāmies, bet līdz seksam tajā dienā vairs netikām.”

“Nezinu kādēļ, bet katru reizi, kad es nodarbojos ar seksu, mans suns gaudo aiz durvīm. Tas ir ļoti kaitinoši, bet, ja viņu ielaiž istabā, viņš uzreiz lec gultā.”

“Es atvedu pie sevis jaunu paziņu, mēs jau sākām noskaņoties kaut kam vairāk, kad pēkšņi no vannasistabas izskrēja mans kaķis un uzlēca viņai virsū. Viņai ir alerģija. Viņa aizbrauca mājās.”

“Mēs aizmirsām aizvērt guļamistabas durvis, un pašā seksa karstumā mūsu milzīgais suns uzlēca man uz muguras. Jautri, bet ļoti neērti un smagi.”

“Mans kaķis sēž uz skapja augšas un skatās, kā es nodarbojos ar seksu. Pie tam viņš blenž un nemaz nenovēršas. Pāris reižu man tas ir iztraucējis. Es mīlu savu kaķi, bet kādēļ ir tik dīvaini jāuzvedas?”

“Manam un vīra sunim vienmēr vajag iet ārā tieši tajā brīdī, kad mēs izlemjam nodarboties ar seksu. Viņš ir kā bērns, kurš pamostas neīstajā brīdī.”

“Mēs mīlam savu suni, bet viņš guļ starp mums. Attiecīgi, slinkais sekss karotītes pozā ir neiespējams. Un vispār ir jāmeklē citas vietas, lai mīlētos.”

“Mans papagailis reiz izlidoja no būra un sāka lidināties virs mums pa riņķi. Un pat uzkakāja manam draugam. Forši, ne?”

“Manam kaķim patīk staigāt pa āru. Reiz viņš noķēra peli un atnesa mums tieši uz gultu. Tieši brīdī, kad ar draugu nodarbojos ar seksu. Viss noskaņojums, protams, uzreiz bija pagalam.”

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.