1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Zodiaka zīmes, ar kurām tev būs ideāls sekss, bet ne attiecības

 

Sexy young couple kissing and playing in bed. by artur k on 500px.com

Mēs visas vēlamies atrast to īsto un vienīgo, ar kuru kopā nodzīvot visu dzīvi… Bet bieži vien gadās tā, ka konkrētā brīdī ir nepieciešams vienkārši kliedēt stresu un nodarboties ar seksu. Šajā gadījumā horoskops tev var palīdzēt saprast, kuras zīmes pārstāvis tev šajā nodarbē būs piemērotākais.

Auns: Sekss ar Svariem

Svari ir tikpat enerģiski kā auns, un labprāt arī izmēģina jaunu. Seksam viņi būs labs partneris, bet ne attiecībām. Tad, kad auns vēlēsies risināt problēmas un pastrīdēties, svari izstāsies no spēles.

Vērsis: Sekss ar Zivīm

Vērsim patīk maigums un nesteidzība. Zivis to var nodrošināt. Viņi ļoti prasmīgi spēj atrast visas erogēnās zonas. Attiecības gan ar viņiem neveidojies, jo Zivju hipiju daba nespēs saprast vērša tiekšanos pēc greznības un stabilitātes.

Dvīņi: Sekss ar Ūdensvīru

Viņiem noteikti nebūs garlaicīgi, jo gan Dvīņi, gan Ūdensvīri ir atvērti eksperimentiem. Attiecības gan jums neizdosies, jo dvīņiem patīk runāt daudz, bet ūdensvīriem vajag arī brīžus, kad nerunāt vispār.

Vēzis: Sekss ar Jaunavu

Jaunavām ir savi noslēpumi… Tāpat kā vēžiem. Viņiem noteikti patiktu tos savstarpēji atklāt… Bet! Jaunavām arī patīk kritizēt, bet Vēzis to nevar ciest.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.