5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

receptes

 

Nu taaks soliju nosuutiit zupas receptiites kuras nav treknas un veseliibai noderiigas 🙂 zinu loti daudzas bet tad ilgi buutu jaaseezh pie PC un tas jadrukaa bet esmu parak slinka lai tik rakstiitu,rakstiitu… P.S.rakstiiju tikai vajadziigos produktus bet ne to daudzumu jo nezinu uz cik porcijam velaties pagatavot bet kam ir kkada sajega par gatavoshanu sapratiis! Biešu-vistas zupa: 1.Svaigas vai novaritas bietes 2.vistas galja vai stilbins 3.Garšvielas-laurlapas,melnie pipari(nesamalti),dilles,loki,mazliet saals. Vāra vistas stilbinju,pievieno nosauktas garshvielas.Otra katlinja vara bietes,pec tam tas sarive un pievieno katlinja kur atrodas vista ar buljonu!Kjiplocinju samaltu nenaks par sliktu pievienot iipashi lai uzlabotu imuunsistemu! Tomātu-rīsu zupa: 1.Svaigi tomāti 2.Rīsi(baltie) 3.Sīpoli 4.Burkāni 5.Garšvielas-selerija,baziliks,petersilji,melnie pipari(nesamaltie),mazliet sals 6.Olīveļļa Uz pannas ielej edamkaroti ellas,sacep Burkānus ar sīpoliem,pielej uudeni un pasautee minuuti vai divas.Tikmēr vāra rīsus.Tomātus blanšē un kad gatavi riisi pievieno tiem klāt.Tad pievieno klāt saceptos darzenjus,ar to buljonu kas uz pannas.Mazliet pasautee un pievieno garssvielas! Kartupeļu-krabju zupa: 1.kartupeļi 2.Krabju nujinjas 3.Kukurūza(butu velama kaut tajas pacinjas sasaldeta jo neatbalstu konservus) 4.Timians 5.Buljona kubins Katlinja ielej udeni.vara kartupeljus kuri sagriezti kubicinjos,pievieno kukuruzu,kad kartupelji miksti pievieno ripinjas sagrieztas krabju nujinjas,buljona kubinju un timianu. Pupinju-vistu zupa: 1.Pupinas der ari cuku pupas 2.Vistas galja 3.Sipoli 4.Paprika 5.Burkani 6.Garšvielas-melnie pipari,petersilji,locinji,mazliet sals 7.Olīveļļa Pupinjas kas iepriekseja diena iemerktas vaara ,mazliet velak pievieno vistas galjas gabalinjus,piparus.Uz pannas apcep burkanus,sipolus,papriku kuri sagriezti sasmalcinati,pievieno lokus,petersiljus un visu ieber katlinja kur atrodas pupinjas ar galju.Visu mazliet pasaute! Sieriigaa zupa: 1.Brokoļi 2.Ziedkāposti 3.Siers 4.vajpiens 5.Karijs darzenisus vaara,tad tos varot ar blenderi sablenderee,pievieno sieru kurs kopa atseviskja katlinja varits ar pienu un tad mazliet kariju pieber!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKaa lai ieguust…
Nākamais rakstsreceptes2