17.2 C
Rīga
sestdien, 4 maijs, 2024

Pūkam un sivēntiņam par godu

 

Sveikas, manas meitenes 🙂

Turpinu dzert šampi un ēst putna pienu.  Rīts iesākās ar 2 glāzēm šampja…bet gulēju diendusu 🙂

Pianisma virtuozi pievakarē. Pa godīgo – ausis gribas spiest ciet no mecosoprāniem un pārējiem bļauriem. Arī flauta neimponē. Bet klavieres…un pianiste bija ļoti jutekliska sieviete – kā porcelāna eņģelis, gaišu ādu, sarkanā atlasa kleitā līdz grīdai, un īsiem, tumšiem matiem. Roku kustības vijīgas, izjustas, arī kājas dejotu līdzi, ja kleita būtu pietiekami plata. Uzrunā cilvēki, kas dara to, kas viņiem patīk un izrāda to.

/saskandinu virtuāli ar pride and prejudice ;)/

Sazvanījos ar vidusskolas laiku draudzeni. Gribu fotosesiju. Kailfoto. Kamēr jauna un smuka. Kamēr ķermenis tirts, tā teikt. Tā kā viņa devās apciemot mums kopīgi zināmu “mākslinieku”, teicu, lai pasveicina no manis. Vispār gribas kko pie dabas. Sokolovs ar saviem astoņkājiem par šerpu 😀

Mani pieteicās gleznot. Ķermeņa dēļ. Domāju, ka vispirms būs fotosesija. Tā mani biedē mazāk. No bērnības atceros, ka vecākā māsa mani skicēja, un nostāvēt mierā bija tik grūti. Emmanuelle, kā ir ar to pozēšanu -modelis taču ir vajadzīgs tikai uz konkrētu laiku -uzmetumam?

Un mana apņemšanās kopš vakardienas ir dzīvot sev. Vispirms. Nevaru nodefinēt, kas ir vainīgs, bet sāku saskatīt tik daudz paviršības dzīvē, attiecībās un savā attieksmē. Bet sākšu meklēt savus skeletus skapī. Tik sen neesmu lasījusi grāmatas, ko gribu. Tikai, ko vajag. Esmu paturējusi tik daudz asaru sevī. Stiprākas fasādes dēļ. Garām. Esmu klausījusies, ko saka draudzenes. Tā domā viņas, bet es ļauju iespaidoties un nedzīvot savu dzīvi.

Tas nekas -ka ir tikai viena dzīve, ko vari sačakarēt, un tā ir tavējā; un ir tikai viena dzīve, kas tev būs jādzīvo, tā, ko esi sačakarējis.

Ko Jūs man ieteiktu izlasīt? Nekādas lubenes un Ošo, Koelju, lūdzu! Kko par personības psiholoģijas teorijām…

Un manis iestādītie sīpoli tādi vareni aug, meitenes :)))

Klausos Ramazzotti. Kādreiz uzrakstīšu par Itāliju un vīrieti. Par iedzimtu gaumi uz kvalitāti, par greizsirdības neizmērojamām dzīlēm, un temperamentu, kas man tomēr ir svešs.  

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.