2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

gada nogale tuvojas… :)

 

Ziemassvētki ir mani mīļākie svētki kopš bērnības, jo 24. decembris vienmērt bijis visu tuvāko radu pulcēšanās, prieka un svinēšanas laiks. Bet nu jau trešo gadu nesavācamies vairāk kā 6 cilvēki. Iemesls?! Dažādu apstākļu sakritības dēļ, likteņa pirksts, karam utt.. domā ko gribi, bet liela daļa tuvinieku ir pārvākušies uz dzīvi ārpus Latvijas un uz svētkiem netiek mājās. Sabrauc pēc tam. Lai arī tur dzīvojot nav melnstrādieku statusā, pie brīvdienām un atvaļinājumiem svētku laikā ir grūti tikt, tā pat kā mūsu valstī. Tikai te mēs esam uz vietas un uz vienu vakaru varam izrauties no ierastās vides. 

Šogad vienīgā svētku sajaūta bija 26. decembra pēcpusdienā, kad kopā ar ģimeni (nu jau ieradušies daži tieši no kuģa), apmeklējot brīnišķīgu Melo-M koncertu! es pat neticēju, ka uz viņu radīto mūziku pavilksies daži mūsu ģimenes vīrieši.. bet nē! Pavilkās! 🙂 

Kopība?! Jā, lai arī esam jau lieli, svarīga ir tā sanākšana kopā- vecvecāku, vecāku, krustvecāku, brāļu un māsu.. nu jau arī mazo radiņu pulcēšanās pie eglītes! 

Nenoliegšu, ka gaidu dāvanas, bet vēl lielāku darbu, prieku un entuziasmi ieguldu dāvināšanā! 

man šodien un rīt darba diena, kā jau valsts iestādē strādājot.. bet mana svarīgākā darba diena ir sesdien, kad norisināsies vecgada groziņballe ar tematiku- Nedēļa pēc Pasules gala- veselīgs sarkasms par cilvēku uzķeršanus gaidot pasaules galu!

Bet vēl jau ir Jaungada gaidīšanas drudzis un gatavošanās riktīgai ballītei! 

Vēlu Fantastisku gada nogali! Neaizmirstamus mirkļus ne tikai Jums, bet arī pati sev! Tas ir svarīgi!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.