11.4 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Vilšanās, slēptā cerībā…

 

Darba ir daudz, bet domas aizklīst tur, kur viņām nevajadzētu un pavisam noteikti man šobrīd nevajadzētu rakstīt šo, bet gan pievērsties darbam.. bet kā saka- sirds pilna! Un, protams, tad jau paliek vieglāk, ja izliec uz “lapas”, tad domas atkal ir no važām brīvas..

 

Tātad.

Mani eksperimenti ar iepazīšnās portāliem, vainagojās ar tikšanos. Protams bija vairāk kā viena iespēja, bet es devos tikai tikties ar vienu, man šķietam ne pašu pievilcīgāko kandidātu, bet visnotaļ godīgāko. Noteikti nospēlēja loma, ka nerakstīja ne ko divdomīgu un ne ko tiešu par to kāds varētu būt seks.. īstenībā, pat līdz sarunai par seksu ne reizi nenonācām.

Svētdiena.

Satikos ar puisi. Pareizāk sakot ar jaunu vīrieti. Vecāks par mani 4 gadus. Pirmais, ko augstu vērtērju- kopts un pieklājīgs, ne uzmācīgi. Sarunas raisījās viegli, jo es reti ar kuru nespēju izveidot kontaktu un brīvi sarunāties- profesionālā kaite :). 

Satikšasnās vieta pilsētas centrs, stāvlaukums. Dīvaini? Nē, manuprāt labi. Iespēja, ka varu aizmukt kad gribu. Negribēju. Paliku.

Es izmaksāju kafiju stacikā- slikti? Nedomāju. Var taču gadīties, ka nepaņem maku.

Pirms pametu viņa auto, noskūpstīja. Neveikla situācija, kura nemaz beigās nebija tik neveikla.

Nākamā diena.

Vēlme tikties atkal. Tikāmies. Mani nosacījumi- es nebraucu, tu brauc uz manu pilsētu. Atbrauca. Mašīna. Sarunas un skūpsti. Šampanietis, kuru neatvērām.  Viņš vēlas, lai es jau nākamajā dienā braucu pie viņa. Es nevaru. Nosaku piektdienu.

Sarakste. Īsziņas. Vēstules. kāds zvans. 

Piektdiena.

Uztraukums. Braucu. Viņš nav viens. Māsa. Krustdēls. Māsas vīrs. Savādi. Vienkārši. TV. Nakts. Rīts. TV. Un slinkums braukt prom. Aizbraucu. Tā vajag. Iespējams vajadzēja jau ātrāk.  Neziņa- esmu ar kādu kopā? Kā skolniece! 

Interese samazinās.

Sarakste. Īsziņas. Vēstules. Atklātība, ka taureņu nav, bet varētu šad tad satikties. Godīgi. Jā. Abpusēji. Jā.

Tā mani nenoturēs. 

Es gribēju, lai kāds mani tur. 

Citā vietā un laikā.. acīmredzot.

Vilšanās?! Iespējams. Kāpēc?

Pārliecinājos, ka ir tā kā domāju, bet cerēju uz citu rezultātu. Ar šo vīrieti? Nē. Vispār citu rezultātu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.