10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Pukju berna “must have”

 

Ja tev patik pukjes un tev patik saules brilles, un tev patik vasara, un tev patik vasara izskatities satriecosi, un tev patik, kad uz tevi cilveki atskataas, tad so gad Dolce&Gabbana ir radijusi saulesbrilles tiesi Tev 🙂 Ja tev, kurai patik viss ausgstakminetais un vel vairak, ja tev patik klasika, vai klasika kuraa apvienots futurisms un ziedu rotajumi, rozes uz brillem radusas Domenico Dolce un Stefano Gabbana milako pukju iespaidaa, kas passaprotams, ir rozes). Iedvesmojusies no Kapadimontes porcelana un siciliesu marcipana delikataa perfekcionisma, rozes ir smalkas amatniecibas rezultats, jo katra ziedlapa ir radita un piestiprinata pie brillem ar roku, lai raditu izsmalcinatu un naturalu izskatu.

Piejami 3 dazadu formu varianti:

1. klasiska kakjacis (melns ramis ar pelekam lecam,  caurspidigs ramis ar  spogulveida lecam. Ziedu rotajumiem uz prieksejaa ramja un kaajinas)

2. Ovala forma (melns ramis un pelekas lecas, un caurspidigs ramis ar spogulveida leca, ziedi atrodami tikai uz kajinas)

 

3. klasiskas cienitajiem, kvadratveida  (melns ramis un pelekas lecas un caurspidigs ramis ar spogulveida lecam, ziedi atrodami tikai uz kajinas)

 

 

Sis brilles patiesam ir fantastiskas, jo pukjes tiesam atgadina porcelana un marcipana apvienojumu, pieejamas D&G butikos visaa pasaule un labakajos optikas veikalos visaa pasaulee. Cenas sakot no 200 eiro…

 

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.