2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Pēc kāzu mieles

 

Ar mani ir diezgan patraki, galvā maisās 4 kadri ar piektā smaržu. Un visam pa vidu es vēl noķēru līgavas pušķi. Vienīgā brīvā meitene no visām, un ķērāju pulks bija liels.

1. Es teicu, ka pēc muzeju nakts biju aizmirsusi M. Vispār jau arī biju, bet nu kāzu laikā viņš atkal iemaldījies manā prātā un es patstāvīgi saku “Jā” viņa iedomu bildinājumam.

2. A, sen pazīstams – zināms čalis. Vīrietis. Ar sievu. 3 bērni. Bet viņam ģimenes dzīve nedaudz nolaidusi tvaiku un jau 4 gadus viņam patīku. Arī tad, kad esmu viņu pasūtīju 4 reiz nafig un tik pat reiz dirst. Divreiz jau šovasar esam tikušies, lai papļāpātu, katru dienu sarakstāmies, reizēm arī sms. Esmu viņa mūza, ideālā aiz apgredzenotās. Ir interesanti, noruna ir, ka man uz 30. dzimšanas dienu, ja vēl būšu viena, viņš man uzdāvinās sevi. Lai vai kā ir interesanti ar viņu koķetēt, kaitināt un ķircināt. Interesē pēc cik ilga laika viņš padosies. Viņš ir vienīgais vīrietis, kurš ir saņēmis manus kailfoto 😀

3. G – tikko iepazīts otrapuse.lv. vēl nav satikts, bet nepārtrauktas sms un bildē ir Ēkopija, tikai par 15 gadiem jaunākā versijā. 

4. U, pēc izskata M kopija. Reiz tālā jaunībā jau man viņš patika. Tagad kāzās atkal iepatikās, it sevišķi, kad redzēju, cik ļoti viņa draudzene viņam nepiestāv un ir dīvaina. Šis būtu otrais, kam iedomās teiktu Jā.

Piesmaka – A2 jeb vecais, labais mans A. Tikai šinī scenārijā es uz viņa bildinājumu saku “Nē”!

Meksikāņu seriāls manā galvā, kur Rozalinda danco aso nažu deju

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSarežģītā mīlestība.
Nākamais rakstsRudens mode: melnas bikses