17 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Atrast savu milestibu 8

 

Piektdienas vakars ar tumsam debesim, kuras vel draudigakas padarija melnie makoni. Aukstas veja brazmas lika iekseji nodrebet. Spitejot nogurumam, centos iet atrak. Lenam maju logos iedegas gaismas, sajutama bija tiko ceptas picas smarza, no vietejam kafejnicam, kuras atgadinaja skudru puzni, ar tajas valdoso rosibu. Tuvojoties majam mani parnema skumjas, tur iznemot manu kaki, neviens mani negaidija. Atsledzu durvis, nometu somu uz gridas un panemu rokas savu kakeni. Vina skali murraja un spieda purninu ciesak pie maniem vaigiem. “Manu resnako kirbit” cuksteju klusi un sabucoju vinas pukainos vaidzinus. Kad ik vakara bucosanas rituals bija beidzies, serveju vakarinas vienai personai, staveju zem karstas dusas un lavu udenim aizskalot diena uzkrato emociju un notikumu nastu. Jutos neizsakami vientuli.    

    Apgulos gulta, nodzesu gaismu un skatijos tumsajos griestos, meness gaisma izgaismoja tos ar gaisam svitram. Es nosutju iszinu Semiram “Sodien bija smaga diena, esmu loti sagurusi. Sis ir viens no tiem vakariem, kad veletos, lai kads mani noskupsta, ciesi apskauj un lauj man justies pasargatai. Bet jaa… rit atkal viss bus labi. 🙂 Ar labu nakti.” Sanemu atbildi “Bucas no manis un no Rudy ari. Saldus sapnisus engelit :*” Tas man lika pasmaidit. Rudy ir vina suns.

    Nakosaja diena, agri no rita jau biju darba. Runajos ar klientu, lidz sajutu pieskarienu plecam, pagriezos, uzmetu skatienu un nosarku. Tas bija Semirs. Vins smaidija, sasveicinajas un apskava mani. Tas nepalika neredzets, mani geju kolegi preteja puse, no parsteiguma izdarjia visadas interesantas, tikai gejiem iespejamas, kustibas un zestus. “Ko tu te dari?” izbrinita, bet smaidiga jautaju. “Izdomaju, ka sagadasu tev mazu parsteigumu. Vakar tu juties nomakta un man gribejas tevi iepriecinat.” vins atbildot sanema manu roku un pievika mani sev mazliet tuvak. “Iepazisties ta ir mana tante” vins paradija uz tuvojosos sievieti. Mes sasveicinajamies. “Vina nakosnedel iet uz kazam un grib nopirkt jaunu kleitu, tad es pierunaju vinu atbraut uz tavu pilsetu iepirkties, varbut seit kaut ko izdosies atrast” vins turpinaja. “Tu savu sesdienu pavadisi veikalos, ieperkoties ar savu tanti?” jautaju caur smiekliem. “Ja, ta izskatas. Viss tikai del tevis!” vins smaidot teica.

      Es biju soketa. Vins mani iepazistinaja ar savu tanti. Turki ta nemdz darit. Vini neiepazistina savus gimenes loceklus ar meitenem. Ja vien ta nav turciete.

      Vina tante ir patikama, apmeram 40 gadus veca sieviete, ar plasu smaidu un dzivam acim. Loti draudziga. Atri atradam kopigu valodu, izstastiju par visiem labakajiem veikaliem sava pilseta un ar to ieguvu vinas labvelibu.

        Sarunajam, ka vins atnaks velak un kopigi dosimies paest mana pusdienas partraukuma, kas bija paredzets pec cetram stundam.

“Vins ir tik seksigs, vins ir dievigs, tik izskatigs un augums- ohh my God!” kliegdami un spiegdami, ar Parisas Hiltones cienigam kustibam, tuvojas mani kolegi. “Ja vins ir!” smiedamas teicu un smaidiju. “Ahhhh tas ir tavs jaunais virietis?” Pols savilcis lupas un graciozi ar roku parbraukdams par, pec jaunakas modes tendences, nogriezto matu vilni, izaicinosi jautaja. “Vins nav mans virietis, mes tikai tiekamies.” savilkusi lupas, vinu atdarinot, teicu. Bet vispar nevareja nepiekrist, Semirs patiesam izskatijas satriecosi. Liela auguma, specigs, ka sajutos mazina vinam blakus. Dzinsa bikses, zabacinos, bieza adijuma peleka jaka un baikeru tipa adas jaka. Seksigs, sliktais zens.

          Pulkstens 16:30 vins mani gaidja pie durvim. Lija lietus. Vilku meteli, lai dotos ara un pienaca mana kolege” Paskaties, ka vins tur stav, lietu un gaida tevi.” Es pasmaidiju un panemu lietus sargu.

          Gajam leni, es izbaudiju drosibas sajutu, jutos pasargata vina apskaviena.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.