0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vai var pelnīt… ar kājiņām?

 

Atkal mana īsā atbilde ir – JĀ! It sevišķi ar TĀDĀM, kas no pleca pa taisno aug… tā sacīt. Reizēm caur Centrāltirgum staigājot gar tiem mazajiem ne-pārtikas kiskiem: redzu – dažas potenciālas supermodeles turpina aizvien tirgot kaut kādas citiem ne visai vajadzīgas trešās šķiras preces. Neuzdrīkstas sapņot… par kājiņām. Šis raksta gals ir – par uzdrīkstēšanos.

21. gadsimts ar savām IT tehnoloģijām ļauj informāciju izvērst neiedomajamos plašumos. Runājot par mūsu tēmu: nofotografē savas kājiņas ar spicenēm kājās- un pēc 2 minūtēm pasaulē var redzēt šo garadarbu.

Kā jau allažiņ’ – tikai avantūristiem amerikāņiem ienācis prātā… dažām daiļavām. Un atkal TUR, bet ne šeit.

Mēs esam iemācījušies (-šās) PATĒRĒT. Nevis savai lietai dot kādu virsvērtību. Esam “iemācījušies” tikai lietot aizūdeņu trako izgudrotaju lietas – nevis pašiem/pašām gudrot.

Meitenēm ir kājiņas – un tur Merlīna Monro vai Skārlete Medisona spēj parādīt. Mūsējās, tās slēpj un strādā Centrāltirgū kādā sīkā pārdotavā tirgojot atkal aizrobežā uzcirstās spicenes. Nevis pielaiko pašas un rīkojas.

Ir vismaz 6 iemesli- kamdēļ kājiņu dēļ- ir JĀRĪKOJAS:

– tas neviens “Tev” neatņems;

– tās ir “Tavs°” privātīpašums vismaz līdz mūža galam;

– visos modernajos laikos slaidas kājiņas ar kurpītēm kājās IR viens no vislielākiem fetišiem ar visām no tā izrietošajām sekām;

– pārlauzīsi NEDARĪŠANAS kompleksus sevī;

– ierādīsim “amīšiem”, ka neesam sliktākas;

– ierādīsim pašas SEV, ka cienam sevi!

Ir iespējas, kuras nepalaidīsim garām. Un nebūsim tās PĒDĒJĀS. Vai man sacīt, kas jādara?

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.