11.4 C
Rīga
svētdien, 5 maijs, 2024

Gatavojamies Jaunā gada svinībām!

 

Klāt decembris, un tas nozīmē, ka ir pēdējais laiks, lai pamazām sāktu gatavoties jaunajam 2014. gadam. Ņemot vērā, ka šis būs zirga gads jeb zaļā koka zirga gads – es to ņemšu vērā sava svētku tērpa un svētku rotu izvēlē. Noteikti, ka katrs ir dzirdējis teicienu:

„Kā sagaidīsi jauno gadu, tā arī pavadīsi!”,

tāpēc vēlos dalīties ar padomiem, lai katra no mums Jauno gadu sagaidītu skaista, laimīga un veiksmīga.

Jaunā gada tērps

Pirmām kārtām, ir svarīgi atcerēties par tādu lietu, kā apģērba piemērotība. Piemēram, ja Jaunā gada svinības ir paredzētas kādā no naktsklubiem, tad es izvēlētos kādu krāšņu, oriģinālu un kreatīvu apģērbu, kas man ļautu ērti dejot līdz pat rīta gaismai. Protams, nevietā būtu vakarkleita, kas ir garumā līdz pat zemei vai pat garāka. Svinībām naktklubā nevilktu arī galīgi parastu kleitu bez nevienas rotaslietas. Rotaslietām, manuprāt, ir jābūt spilgtām un pamanāmām. Tāpat arī, jāpadomā, kāds apģērbs ir vispiemērotākais un ērtākais, ja Jaunā gada svinības paredzētas, piemēram, mājās vai ejot pie kāda ciemos…

Kad ir noskaidrota svinību vieta un līdz ar to arī piemērotais apģērba variants, jāizvēlās šī apģērba krāsa. Pamatojoties uz to, ka zilā koka zirga gadam piemīt zilā un zaļā krāsa, tad arī mana svētku tērpa krāsas izvēle kritīs uz vienu no šīm krāsām. Tātad tērps var būt gan zilā, gan arī zaļā krāsā vai kādā no šiem krāsu toņiem, jo tieši šīs krāsas ieskauj zirga apkārtni – sākot no zaļajiem laukiem līdz pat zilajām debesīm. Tieši šādu informāciju sniedz arī astrologi. Līdz ar to, astrologi arī neiesaka vilkt dzeltena, oranža vai violeta krāsas tērpu.

Tā kā zirgs ir ļoti cēls un aristokrātisks dzīvnieks, tad vislabāk ir izvēlēties tādu tērpu, kas ir no dabīgiem audumiem, piemēram, dabīgā āda, kokvilna, vilna, zīds vai lins. Jāizvairās būtu sintētikas un mākslīgās kažokādas, jo zirga aristokrātiskums necieš lētumu un mākslīgumu.

Rotaslietas

Tas pats arī attiecas uz rotaslietām. Tēlu vislabāk būtu papildināt ar kvalitatīvām rotaslietām, dārgakmeņiem vai pusdārgakmeņiem. Nav vērts Jaunā gada nakti sagaidīt ar lētu plastmasas bižutēriju! Akmeņus vislabāk būtu izvēlēties tajās pašās zilās un zaļās krāsās, un to nokrāsās – tirkīzs, topāzs, smaragds, akvamarīns u.c.

Nedrīkst aizmirst arī par pašu Jaunā gada simbolu – zirgu. Pēc astrologu informācijas, lai piesaistītu veiksmi Jaunajā gadā – rotās var pielietot kādu elementu, kas saistīts ar zirgiem, piemēram, zirga pakavu.

Tāpat veiksmes piesaistīšanai, attiecīgi pieskaņojot apģērbam, derēs arī koka rotaslietas…

Galvenais nosacījums ir nepārspīlēt ar rotaslietām un to daudzumu. Astrologi uzsver, ka labāk izvēlaties kaut ko gaumīgu, ar īstiem akmeņiem vai pērlēm. Manuprāt, pērles piestāv jebkurai sievietei, jebkurā vecumā un der pie jebkura apģērba. Pērles ir klasiska rotaslieta, kas nekad neizies no modes.

Vai Tu jau zini, kā Tu izskatīsies Jaunā gada svinībās?

Noslēgumā iedvesmai piedāvāju aplūkot dažādus gala variantus…

Laimīgu Jauno zirga gadu!!!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPēdējā tikšanās
Nākamais rakstsPatiesība ir tur – blakus istabā