12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Vēl viens noslēpumains vērotājs

 

Atkal kaut kas no vīriešu psiholoģijas gaņģiem. Par vērošanas niansi. Ikviens vīrietis dažādās dzīves situācijās – ARĪ VĒRO!

Kur VĒRO?

– vispirms pirmo reizi Sievieti iztālēm. Ja Sieviete vispar raisa interesi, tad ir jāielūkojas. Runā jau gan, ka tas pirmais iespaidiņš ir stipri mānīgs. Taču sprauns Vīrietis pavisam noteikti zina jau pēc pirmā attālinātā attēla: būs vai nebūs “lemts” uz tuvāku iepazīšanos.

– Vīrietis ļoti vero, kad notiek tas “liktenīgais” pirmais randiņš! Apģērbs, spicenīgas kurpītes un pat kabatas lakatiņš – visam ir nozīme. Reizēm pat mute nepaveras pirmajam “sveiki”, kad Vīrietim gribas nesties jau uz otru pusi. Ja kas, tad arī Sievietei ir svarīgas pirmās tikšanās reizes vizuālās nianses.

– Vīrietis vēro arī netieši. Jeb to, ko un KĀ runā Sieviete. Vai vārdi virknējas literāri vai iesprūk kāds no “mātes” repertuāra. Kāda ir pirmā tēma sarunas virknējumam. Vai spēj izsacīt ko vairāk “man iet labi”!

– Vīrietis vēro… attieksmi pret cigareti un alkoholu. Intereses ir dažādas – ja ir vēlme DABŪT Sievieti jau šovakar, tad labāk lai uzprišina “kondīciju”. Ja ir nodoms pavisam nopietns un stipri ilglaicīgs – tad, taisni pretēji, priecājas, ja Sieviete pie kafijas galdiņa atsakās no t.s. baudvielām.

– Vīrietis… vēro arī otrajā randiņā. Vai Sieviete spēj nomainīt un daudzveidot savu atrādāmo garderobi. Vai saruna atraisās. Vai- patīkami smaržo (arī otrajā reizē).

– Vīrietis vēro visu mūžu. Kā zināms, ir teiciens “Vīrietis mīl ar acīm, sieviete ar ausīm” (par “ausu mīlēšanu” vēl parunāsimies atsevišķi).

Galu galā – mēs savu Sievieti (nu jau laulāto dzīves draudzeni) vērojam visu laiku! Ir viena būtiska nianse: ja mums, Vīriešiem, pāriet patika vērot Savu Sievieti- tad visai drīz arī tuv-draudzībai pienāk gals. Iestājas kāda pelēka rutīna, kuru kā važas velkam grūtsirdīgi.

Vērošana – tas ir arī erotiski. Manuprāt, ikvienai Sievietei būtu visai pamatīgi jāsatraucas, ka Vīrieša acis pārstāj vērsties uz viņas pusi. Ja vīrieša vērojošās acīs izgaist uguns. Tad ir laiks pienācis pārmaiņām.

Kādām pārmaiņām? Tas jau mūsu katra ziņā…

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.