20.3 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Fakti par sievietēm.

 

Sievietes ir gatavas vairāk eksperimentēt ar pozām dzimumakta laikā tad, kad ir devušās atvaļinājumā vai brīvdienās.

 
2.

71% sieviešu ir nodarbojušās ar seksu, kamēr ir atvaļinājumā vai brīvdienās.

 
3.

 

48% sieviešu jūtas pārliecinātākas par sevi tad, kad ir iegūts vēlamais iedegums, neatkarīgi no tā vai tas ir iegūts pateicoties Saulei vai solārijam. 

 
4.

53% sieviešu uzskata, ka laulība ir svarīga, un tā esot jāsargā līdz pēdējam.

 
5.

 

Seksuālo nobriedumu sievietes sasniedz ap 28 gadu vecumu.

 
6.

 

Velkot Push – Up stila krūšturi, sieviete jūtas labāk, jo krūšturis paceļ krūtis un liek tām izskatīties daudz reiz pievilcīgāk.

 
7.

 

 

Sievietes izlieto apmēram 1083 lūpu krāsas visas savas dzīves laikā. 

 
8.

70% sieviešu uztraucas par to kā viņas izskatās gultā, tieši dēļ šī fakta, tik pat liels skaits sieviešu dod priekšroku mīlas priekiem tumsā.

 
9.

 

80% sieviešu atzīst to, ka izskatīties labi un vēl labāk izraisa spriedze, ko izraisa citai sievietei pievērstā vīriešu uzmanība. Jau no sākta gala ir zināms tas, ka starp sievietēm vienmēr valda konkurence, cita par citu vēlas būt labāka, kaut arī daudzas to varētu noliegt, bet varu garantēt, ka ik pa reizei iedomājaties to, ka ‘’Man tas izskatās daudz labāk.’’. 

 
10.

Nenoliedzami, bet fakts. Katra sieviete mēdz dienā pārģērbties pat 4 reizes, pirms svarīga pasākuma šis skaitlis var pat dubultoties. Viss ir atkarīgs no kleitu daudzuma skapī. Viens nepareizs vārds no vīrieša puses, un sieviete atkal rokas pa skapi, meklējot īsto un vienīgo apģērba gabalu.

11.

1 no 5 sievietēm ir izmēģinājusi ekstrēmo diētu, kas satur mazāk kā 1000 kaloriju dienā, tādā veidā pakļaujot savu organismu lielam riskam. 

 
12.

33% sieviešu atzīst to, ka viņu mīļākā ķermeņa daļa neapšaubāmi ir krūtis.

Top5 pēc sieviešu domām viņu mīļākās ķermeņa vietas:

Krūtis Dibens Vēders Kājas Seja

 
13.

20% sieviešu ir draugi – puiši, kuri ir paredzēti tikai seksuālajām vajadzībām, bez saistībām, turpretī 10% sieviešu tikai sapņo par to, ka viņām arī tāds varētu būt.

 
14.

 

Top5 iemesli sieviešu greizsirdībai:

 

 

Noskūpsta viņas vīrieti; Atrodas kaila/puskaila viņas vīrieša klātbūtnē; Esot vienā kompānijā, ja tiek apspriesta tēma ‘’Sekss’’, kad uzņemas sarunas vadību un aizņemtais vīrietis ir ļoti aizrāvies ar šo sarunas biedreni; Vīrietis runājas ar nepazīstamu sievieti; Ja vīrietis saņem zvanu vai īsziņu no kādas sievietes.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsLiec justies viņam kā karalim!
Nākamais rakstsFakti par vīriešiem.