11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Līgo horoskopi

 

Kā zināms, katras horoskopa zīmes pārstāves Jāņos vēlas izskatīties skaistāk par visām. Lielisks akcents svētkos noteikti ir vainadziņš. Katra zīmes pārstāve ir īpaša, tāpēc arī vainagam jābūt īpašam, tādam, kas atklāj sievietes personību un iekšējo pasauli. Piedāvājam ziedu apskatu katrai horoskopa zīmei!

Auns – šīs zīmes sievietes ir straujas dabas, ugunīgas, ātras un visbiežāk ļoti kaislīgas. Šādām sievietēm noteikti derēs vainags, kas pīts no dažādiem skaistiem ziediem. Vainagā skaisti izskatīsies dažādu krāsu lupīnas. Nevajag baidīties un veidot vainagu lielu un pamanāmu. Tu to noteikti pratīsi iznēsāt!

Vērsis – pats galvenais – izvēlēties ziedus, kas apbur ar savu smaržu. Vēršu zīmes pārstāvēm patīk, ja viņas pamana, sajūt un izsaka komplimentus. Šeit vari izpausties, jo derēs gan pļavas puķes, gan arī puķes, kas atrodamas dārzā – jasmīni, pujenes un citi ziedi. Galvenais – smaržīgi un koši!

Dvīņi – šīs dāmas ir straujas un jautras dabas. Jāmeklē ziedi, kas ir līdzīgi šādam raksturam. Derēs visi vīteņaugi,  vēlams dažādi un ziedoši. Vijīgās pļavas puķes, puķuzirnīši u.c. Dvīņu zīmes pārstāves var arī eksperimentēt un tradicionālā vainaga vietā iepīt ziedus, piemēram, bizē.

Vēzis – sievietes ar labu gaumi, dažkārt mazliet konservatīvas. Tāpēc loģiski, ka jāizvēlas ziedi, kas klasiski un nemainīgi vērtīgi. Derēs pārbaudītas vērtības – rozes, jasmīni, dažādas pļavas puķes. Pats galvenais, lai ir vienotā un ieturētā stilā un ne pārāk košas.

Lauva – lauvai šajos svētkos noteikti ir jāizceļas uz citu fona un jāparāda sava personība. Tieši tādam jābūt arī jāņu vainagam – košam, iespaidīgam un lielam. Nebaidies no krāsām un smaržām un Tu būsi pamanāma!

Jaunava – romantiskai un sievišķīgai jaunavai noteikti piestāvēs vainags no margrietiņām. Akcentam var iepīt arī kādu madaru vai jasmīnu. Šīs zīmes pārstāvēm piestāv visas pļavas puķes,kā nekā tieši šīs zīmes pārstāvēm ir lielākā saikne ar dabu. Galvenais, lai vainags ir harmonisks.

Svari – derēs visi cēlie ziedi, piemēram, lilijas. Svari tiecas pēc skaistuma. Svarīgi pievērst uzmanību arī smaržai, jo tā spēs paspilgtināt skaistumu. Var izvēlēties arī rozes, jasmīnus, pujenes.

Skorpions – seksuālas būtnes. Pat tad, ja to ikdienā neizrāda, tomēr dziļi dvēselē viņas ir dievietes. Tieši tāpēc nebaidies no vainaga spilgtās krāsās. Varbūt tieši šogad vērts izmēģināt sarkanu vainagu no magonēm? Skorpions spēs iznēsāt to tā, ka citiem atliks vien noskatīties un noelsties.

Strēlnieks – Dabas bērni, lai gan savu ikdienu pavada pilsētā. Tieši Līgo ir tas laiks, kad parādīt savu īsto dabu. Derēs gan rudzupuķes, gan citi pļavas ziedi. Galvenais, lai vainags ir oriģināls, jo tik ļoti pierastās margrietiņas tomēr nebūs pareizā izvēle strēlniecēm.

Mežāzis – mežāža zīmē dzimušas dāmas ir praktiskas dabas. Tomēr arī viņam svētkos patīk pucēties un tiekties pēc skaistuma. Mežāzītēm noteikti derēs lupīnas, kā arī madaras un āboliņš.

Ūdensvīrs – sievietes, kurām patīk atšķirties, kā arī būt tuvāk dabai. Noteikti jāizvēlas ziedi un augi, kas zied Latvijas pļavās. Galvenais ir izvēlēties neparastus ziedus, derēs arī smilgas un vārpas. Neaizmirsti iepīt arī ko smaržīgu!

Zivis – sapņotājas un mākslinieces. Tādas sievietes noteikti pratīs uzpīt ideālo Jāņu vainagu. Ļauj vaļu fantāzijai un iepin kaut ko tādu, ko citi nemaz neidomātos, piemēram, ūdensrozes. Mežrozes, rozes, ruķupuķes – arī šīs puķes var droši iekļaut vainadziņā!   

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.