6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kāzas mēneša laikā!

 

Tik daudz ir lasīts par galvassāpēm organizējot kāzas, nepietiekamo laiku un nepieciešamību rezervēt visu vismaz gadu iepriekš. Šeit pat Cosmo var lasīt neskaitāmās meiteņu diskusijas par kāzu norisi, aktivitātēm un noformējumu.

Mēs ar nu jau vīru saderinājāmies pirms diviem gadiem, bet par konkrētu datumu vēl nedomājām, jo tikai nesen bijām uzsākuši patstāvīgu dzīvi. Zinājām, ka citu palīdzību nekādā gadījumā neprasīsim un taisīsim tās priekš sevis. Protams, laika gaitā sanāca nopirkt gan kleitu, gan uzvalku, gan gredzenus „gaidāmajam ” notikumam, bet ne par ko vairāk domājuši nebijām.

Kad jau uzsākām dzīvot savā dzīvesvietā, sapratām, ka tas laiks ir pienācis un vajadzētu nokārtot attiecības arī oficiāli. Tā kā mums vienmēr visu gribas uzreiz, tad nolēmām, ka ar mēnesi vajadzēs pietikt, lai visu noorganizētu. Kā viesos nolēmām aizcināt vecākus un vecvecākus- tā teikt bez liekām ceremonijām.

Galu galā pieteicās vēl arī citi ļoti nākt griboši radinieki, un beigās viesu sanāca ap divdesmit. Tā šī mēneša laikā paši saviem spēkiem paspējām gan trīs reizes nomainīt vakariņošanas vietu, gan sarunāt muzikantus, floristi un fotogrāfu, pieteikties skaistumkopšanas tūrei un noorganizēt aktivitātes viesiem mūsu fotosesijas laikā. Piedomāts bij pie katra sīkuma, uzkodas un aktiviātes.

Tāpēc, gribas lauzt stereotipus, ka kāzas ir vismaz gada pastāvīgs darbs. Ja grib, tad var un gan kvalitatīvi, gan ne dārgi, ar savu odziņu un pat labāk nekā gadu organizējot pasākumu. 🙂

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsCosmopolitan Holi krāsu festivālā
Nākamais rakstsEs tā aizdomājos…