3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Zero Frizz Keratin corrective hair serum

 

Cilvēki, kuri necieš no pūkainiem mātiem, nezin, cik daudz produkcijas mūsdienās tiek ražots, lai pasargātu no tādas nelaimes. Vai šajā gadījumā palīdzēs Zero Frizz Keratin corrective hair serum? 🙂

Šīm serumam piemīt īpaša nogludināšanas tehnoloģija, kura tiek sasniegta, pateicoties keratīnam un silikoniem, kas ir seruma sastāvā. Serums arī pasarga matus no UV-staru iedarbības. Keratīns produkta sastāvā tiešām ir(esmu pārsteigta, ka ne pēdējā vietā, kā tas parasti notiek). Lietot produkti ir ļoti vienkārši – mitros vai sausos matos jāieklāj nelielu daudzumu un ieveidot kā parasti. Solījumi ir labi, bet vai vīni piepildās?

Seruma aromāts ir ļoti specifisks, atgādina lakricas smaržu. Bezkrāsains. Konsistence ir diezgan bieza, tomēr no pirkstu siltuma tā kļūst paklausīga. Pūkainumu šīs līdzeklis tiešām var likvidēt, toties mati kļūst it kā netīri un smagi(neatkarīgi no izmantota produkta daudzuma). Tādēļ, es atradu šīm produktam tikai vienu pielietošanas veidu – fiksēt atsevišķas matu šķipsnas.

Sastāvs: Cyclopentasiloxane, cyclotetrasiloxane, dimethicone, dimethiconol, parfum, keratin amino acids, tocopheryl acetate, ethylhexyl methoxycinnamate, panthenol, cyanocobalamin, ascorbic acid, retinyl palmitate, ceramide 2, hydrolyzed wheat starch, limonene, linalool.

Apkopojums: Maniem matiem šīs serums nepiestāv, varbūt tas vairāk derēs cilvēkiem ar plāniem matiem. Ne keratīns, ne silikoni nepalīdzēja sasniegt vēlamo mērķi.

Ražotājs USA

Kur nopirkt: Drogas

Cena ~8 euro

Vērtējums 4/10

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.