11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lietus sandales Tukumā 5/ konkursu foto

 

Konkurss? Konkurss… Konkurss! Konkursa būšana pārņēmusi visu šo dienu.

Kamēr pašai vēl neiet nekas – nav tā publicitāte. Un ir “testa” dalība kaut kur kādā Latvijas konkursā, ir labs prieks pirms galvenajiem darbiem.

Maira jautru domāja, sēžot vilcienā uz Rīgu. Rīgā bija tā īrētā istaba, kur gaisotne bija derīga darbam. Pagaidām pabrauca garām Vaivariem, rīts bija vēl agrs. Un tad nu vēl miegs pārņēma, Maira atstutējās pie loga. Un iesnaudās.

Sapnītī arī vilciens dunēja, un viļņojās labības lauks, kuram cauri Maira gāja. Tad nu sāka līt lietus, rūtainie svārki samērcējās…… izbijusies Maira pamodās, čuhbānis bija nobraucis kādas pāris stacijas.

Viss mierīgi, daži nedaudzie braucēji arī savā nodabā iegrimuši.

Mairai domas grozījās ap konkursu, kurā jau daža bilde zīmējās. Jādara, kā gan zinās rezultātu un attieksmi, ja nekā nedarīs. Visiem tāpatās neizdabāsi.Tomēr, kaut neliela lieta izdarīta, un tas piepaceļ garastāvokli.

Tomēr esmu “par centu” (kā agrāk sacīja- par kapeiku) labāka. Konkursa bildes gan tapa grūtāk un karstā vasaras dienā. Viss tik pagrūti. Rezultātu redzēsim. Konkursi ir laba lieta, tad : – tad redzi savu reitingu;- redzi attieksmi;- redzi, kas uz nākotni jāuzlabo;- atrodas kļūdas. Redz’ cik daudz kas notiek.

Un tā diena grūta bija. Toties rezultāts. Konkurss bija, sarkanā kleitā un viļņos. Tā ir …

 

Drīz…

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.