3.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Parīzes šiks

 

Latitude 48° N

Ugunsdroša āra un iekštelpu kolekcija

Latitude 48° N ir jauna āra audumu kolekcija. Tā ne tikai ietver visas vissvarīgākās prasības āra apstākļos, bet arī liesmas slāpējošas īpašības. Latitude 48° N kolekcija ir Parīzes koordinātas. Šī ir pilsēta, kurā ir radusies ideja par inovatīvu “Inside-out” kolekciju un kur tā sāka savu ceļojumu pasaulē.

Audumi tika izstrādāti viesnīcām, restorāniem, atpūtas telpām un baseiniem. IMO sertifikāti ir priekšnoteikums izmantošanai kruīza kuģos. Audumi ir ne tikai liesmas slāpētāji, bet arī satur svarīgas īpašības izmantošanai ārpus telpām, piemēram, hlorīdu un jūras ūdens izturību, izcilu gaismas un laika apstākļu pretestību. Izstrādājumus var mazgāt ar veļasmašīnu 40 ° C temperatūrā un tas ātri žūst, lai baktērijas un pelējums nevarētu attīstīties. Audumi nesatur kaitīgās vielas un neizraisa alerģiju, tie ir anti-statiski un ūdensnecaurlaidīgi. Visi šīs kolekcijas priekšmeti ir izgatavoti no novatoriskās šķiedras Polyolefinic FR. Ša šķiedrai raksturīgākā pozitīvā īpašības ir liela izturība.

 

Latitude 48° N kolekciju raksturo Parīzes šiks, kas iespaido gan iekštelpu, gan ārpusi. Pāreja no telpām uz ārpusi kļūst harmoniska. Dzīvīgus dizainus papildina strukturēti laukumi un melange audumi ar jūsmīgām krāsām. Kolekcija piedāvā četrus  modeļus: strukturētu joslu, divus grafiskos dizainus un 3-D optisko audumu. Divas lieliski strukturēti laukumi veido perfektu rakstu savienojumus.

Lai audumi jūs iedvesmo, baudiet Parīzes šiku!

Teksts no:

https://www.delius-contract.de/en/function/delimar/

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.