6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā iemācīties Vācu Valodu 30 dienās?

 
Vācu valodā runā vairāk nekā 120 miljoni cilvēku Austrijā, Vācijā, Lihtenšteinā, Luksemburgā, Šveicē un dažās Beļģijas, Ziemeļitālijas un Austrumfrancijas valstīs. Tā ir galvenā valoda Eiropas Savienībā un jaunajās Centrālās un Austrumeiropas valstīs. Arī ārzemēs vācu valoda šķiet ļoti pieprasīta.

 

Saskaņā ar ZAF (Izglītības un apmācības centrs), 2015. gadā aptuveni 15,4 miljoni cilvēku apmeklēja vācu valodas kursus skolās, universitātēs vai valodu institūtos. Tas ir par pusmiljonu vairāk studentu nekā pirms 5 gadiem.

Pirmkārt svarīgi ir noteikt sev mērķi cik ilgi mācīsies Vācu valodu katru dienu un kādos laikos. Tā pat kā ejot uz svaru zāli – ja neiesi uz nodarbībām tad rezultāti nebūs.Lai iemācītos runāt un saprast Vāciski 30. dienās tev ir jānosprauž sev mērķis mācīties Vācu valodu VISMAZ 5x nedēļā pa vienai stundai. Pēc 30 dienām būs bijušas 20 nodarbības un noteikti jutīsi, ka spēj jau izteikt vācu valodas pamatus. Otrkārt ir svarīga vide, kur mācies. Pārliecinies lai mācību laikā tevi neviens netraucē un pildi mājasdarbus vidē, kura ir piemērota tev!

Treškārt ir svarīgi ar ko mācies. Mūsdienās tiek piedāvāta iespēja mācīties ar privātskolotājiem Online. Tas ietaupa gan naudu, gan laiku. Skolotāji tiešsaistē var pielāgoties Jūsu grafikiem labāk nekā dzīvē, jo arī viņiem nav jātērē laiks nekur braucot. 
Ja nopietni apsveriet domu iemācīties Vācu valodu 30 dienās, tad iesaku apskatīties kompāniju WebTeachers. Ir vēl daudz citu līdzīgu kompāniju, bet šī ir mūsu pašu Latviešu ar ļoti draudzīgu klientu servisu un cenām.
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.