8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Jūsu peldkostīmi- jau sen ir Jūsu skapī

 

Tā teikt, pazīstamā peldkostīmu vēsture mums vēsta- pirms 120 gadiem mums bija garas peldkleitas, kas kļuva aizvien īsākas un īsākas, līdz kļuva par “bikini”. Tagad jau gadus 70 peldkostīmu mode ir iekonservējusies, šķiet, uz neatgriešanos.

Vēl vairāk atkailināties – tas nozīmē doties uz nūdistu pludmali. Bet “bikini” mode ir noturīga gadu desmitiem tamdēļ, ka to atbalsta visa apģērbu industrija. Kur vadītāji lielā vairumā ir VĪRIEŠI. Tas savukārt liek domāt: netieši šeit izpaužas vīriešu vēlme redzēt sievietes pavisam plikiņas. Tad nu “bikini” gandrīz šo vēlmi piepilda. Jā, daži vīrieškārtas sugas īpatņi jūrmalas krūmos pašapmierinās, caur zariem lūkojoties uz sievietēm jūras tuvumā.

Saku, pietiek iztapt vīriešiem- un parūpējamies beidzot pašām par sevi. Nost- ar šo iecementēto peld-modi. Taisam jaunu vēsturi. Peldēties var jebkuros apģērba gabalos, bet man ir svarīgi- ka izskatos skaisti vienmēr: arī ūdenī. Ūdens, kā mēs zinām, ir galvenā stihija, bez kuras nav iedomājama dzīvība uz mūsu planētas. Nekas nav speciāli jāpērk, pietiek pamatīgāk izrevidēt savu drēbju skapi. Man jau gatavs savs kostīms: kleita un kurpes uz papēdīša. Man tas ļoti patīk, ka tā varu doties ūdens priekos. Un jums?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.