-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā notievēt ar eneagrammas palīdzību?

 

Es esmu devītais eneagrammas tips. Šādiem cilvēkiem nav problēmu pateikt “nē” savu vajadzību izpildei viņi var atteikties, piemēram, iet uz veikalu, var neko nepirkt un – neko nedarīt. Galvenais, lai ir komfortabli. Pēc iespējams mazāk kustību. Tieši tas mani noveda līdz liekā svara problēmām – es gribēju visu darīt komfortabli, ēdu, kas bija pieejams, kustējos minimāli. Risinājumus esmu meklējusi tad, kad pašai licies – nu ir par traku. Tātad esmu darbojusies nevis profilaktiski, bet tad, kad jau ārējie signāli kliedz drēbes ne tā „sēž”, izskats ne tāds, veselība klibo.

Lai arī iegūtais rezultāts mani vienmēr ir priecējis, tomēr ar laiku esmu sapratusi, ka nespēju veltīt tik daudz enerģijas un uzmanības, sekojot kādai noteiktai sistēmai. Jo, tas tiešām ir pamatīgs darbs un lielākoties vienatnē. Tamdēļ pēdējā laikā esmu mērķtiecīgi veidojusi jaunus paradumus, pielāgojot tos savam un ģimenes dzīves ritmam. Es meklēju savu ceļu, veidojot sev atbalstošo vidi. Gan koučinga pieeja, gan eneagrammas zinības man tajā ir lieliski palīgi.

Šobrīd es pat nezinu, cik sveru. Man svarīgi, lai drēbes, kas man patīk, man der un man ir laba pašsajūta. Eneagrammu ir iespējams izzināt dziļāk ikvienam un tā ne tikai palīdz notievēt, bet arī palīdz daudz citās dzīves situācijās – tā palīdz izzināt pašam sevi. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.