17.8 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Nāc un noķer iedvesmu izstādē Ražots Baltijā 2012!

 

Vai zināji, ka 19.-22. aprīlī Skonto halle Rīgā pārvērtīsies par mazliet maģisku un ļoti dzirkstošu vietu uz šīs pasaules? Un, kā nu ne, ja šīs četras dienas tajā pulcēsies ražotāji un pakalpojumu sniedzēji no visas Baltijas, lai prezentētu, stāstītu, iedvesmotu, priecētu apmeklētājus ar visu jaunāko un pats galvenais – pašu radīto. Šī maģiskā vieta – izstāde Ražots Baltijā 2012 gaidīs arī visas Cosmopolitan lasītājas.

Izstādē būs pārstāvēts plašs nozaru klāsts – dabīgā kosmētika, mode, tekstils, jaunākās interjera dizaina tendences, grāmatniecība, medicīna, vieglā rūpniecība, pārtika un daudzas citas. Šogad izstāde pārsteigs ar daudz inovatīvām idejām un jaunajiem uzņēmumiem. Viens no tiem SIA Asaggi, kas izstādes organizatoru rīkotajā jauno uzņēmēju konkursā izcīnīja trešo vietu un iespēju iegūt bezmaksas stenda vietu izstādē. Ja tu esi riteņbraucēja, kas lietus laikā cīnās ar samirkšanu, tad Tev noteikti jāiepazīstas ar SIA Asaggi meitenēm  Anniju Voiteku un Austru Kausinieci, kas piedāvā krāsainus, praktiskus un pats galvenais – stilīgus lietusmēteļus ar īpaši iestrādātu pārloku riteņbraucējiem. Biznesa ideja radās Annijai Voitekai, lietainā dienā braucot ar velosipēdu mājās no darba. Sākoties lietum, Annija piestāja kioskā un iegādājās vienreizlietojamo lietusmēteli par 0.60 Ls. Pa ceļam lietus mētelis uzpūtās kā parašūts, piebraucot pie mājas, tas bija tik pat kā nopūsts no augumu un vienīgā sausā vieta bija plecu daļa. Tajā brīdī galvā radās jautājums – “Kāpēc nav nekas normāls?”, kam sekoja pēkšņa vīzija, kurā bija krāsains lietusmētelis, kas šūts no stingra auduma.

“Gluži kā spogulis met saules zaķus, tā a’coat krāsainie lietusmēteļi zibina košas krāsas. Izstādē mēs un VIŅI būsim krāsās, košās krāsās, daudz krāsās, ļoti, ļoti daudz krāsās! Mēs parādīsim, KĀ saglabāt saulainu sajūtu lietainās dienās!” Tā par dalību izstādē saka pašas meitenes, kas uzņēmējdarbību uzsākušas vien šī gada sākumā un pašlaik sevi vēl par uzņēmējām nedēvā – vien par uzņēmīgām jaunkundzēm.

Latvija, Lietuva un Igaunija ir pilna šādiem iedvesmas stāstiem. Nāc un izbaudi klātbūtnē to rezultātus! Un neatstāj mājās arī pašus mazākos – meitas, dēlus, māsas un brāļus, viņi varēs priecāties par bezmaksas Annels atrakcijām.

Izstāžu kompānijas SIA Kelle Expo rīkotā daudznozaru izstāde Ražots Baltijā 2012 šogad notiks 19.-22. aprīlī Rīgā, Skonto Hallē, E. Melngaiļa ielā 1a. Izstāde savus apmeklētājus gaidīs 19.-21. aprīlī no desmitiem rītā līdz septiņiem vakarā, savukārt 22. aprīlī no desmitiem rītā līdz sešiem vakarā.

Papildus informāciju par izstādi var atrast www.madeinbaltics.lv, draugiem.lv/razotsbaltija/ un twitter.com/#!/Razots_Latvija

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.