6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Bogdan Taran 20 gadi radio biznesā!

 

14.aprīlī klubā Le Desir (Skolas ielā 2) ar viskija Jack Daniels atbalstu, notiks svētku ballīte “Bogdan Taran 20 Years on Air” par godu dīdžeja, producenta, mūzikas izdevēja un žurnālista Bogdan Taran divdesmit gadu darbībai radio sfērā.

Apsveikt Bogdanu ar dīdžeja setu atlidos Santi Touch no EleFlight Records (Londona), kopā ar viņu spēlēs Latvijas mākslinieki Max Lomov, Electricano, Uppfade, Ze Ivarzz, Zazzy, Dj Bash, Dj Dmi3. Bet Le Zzz, kurš pazīstams kā videomākslinieks no CBETOMUSIC, šajā reizē uzstāsies arī kā dīdžejs.

Pirmo reizi Bogdana balss Latvijas radio viļņos skanēja 1992.gadā pirmās privātās radio stacijas “Radio Dejas” ēterā, kas piederēja Jānim Krauklim un Uģim Polim. Kopš 1998.gada Bogdan Taran izdod iknedēļas radio šovu par deju mūziku “Dance Box”, kas pastāvēšanas laikā FM radio viļņos ir skanējis ēterā ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Igaunijā, Ukrainā, Baltkrievijā un Moldovā. Raidījumu Rīgā latviešu valodā iespējams noklausīties Spin FM viļņos, piektdienās no 22:00-24:00 (krievu valodā – internetā, ceturtdienās no 22:00-24:00 www.danceradio.lv). 2000-ajos gados Bogdans četras reizes ir ticis atzīts par valsts labāko dīdžeju, kā arī saņēmis apbalvojumu “Par deju mūzikas veicināšanu” no Latvijas Nacionālās Radio un TV padomes. Kopā ar Maksu Lomovu viņš izdod mūziku un ieraksta savu, un nodarbojas ar ikmēneša ballīšu organizēšanu ar sava ierakstu leibla Amber Muse vārdu, kā arī vada portālu www.danceradio.lv.

 

“Bogdan Taran 20 Years on Air” notiks klubā Le Desir, Skolas ielā 2, kas atrodas kluba Essential bijušajā zālē “pink room”. Le Desir ir klubs klubā: tam ir atsevišķa ieeja (no sētas), garderobe, bārs utt. Pasākuma norises laiks no 22:00 līdz 6:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā līdz pusnaktij – 2 Ls, vēlāk – 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Iekļūšanai viesu sarakstā jāsūta vārds un uzvārds uz e-pastu info@ambermuse.com (līdz 14.aprīļa plkst. 18:00). Galdiņu rezervācija pa tālr. 26160555.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.