0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Lady Gaga uzstāsies Mežaparka Lielajā estrādē

 

Pieckārtējā Grammy balvas ieguvēja Lady Gaga ar triumfu atgriezīsies uz skatuves, dodoties pasaules koncerttūrē The Born This Way Ball. Savas pasaules koncerttūres The Born This Way Ball ietvaros Lady Gaga Rīgā uzstāsies 23. augustā. Dziedātāja Latvijā koncertēs pirmo reizi un tiek prognozēts, ka viņas jaunais šovs Mežaparka Lielajā estrādē pulcēs 40 000 skatītāju un kļūs par vienu no ievērojamākajiem notikumiem Latvijas šovbiznesa vēsturē.

 

Lady Gaga iepriekšējā turneja The Monster Ball visā pasaulē pulcēja plašu apmeklētāju skaitu un saņēma sajūsmas pilnas atsauksmes katrā pilsētā, kur vien māksliniece uzstājās. Laikraksts The Sun koncertu nosauca par “labāko dzīvo uzstāšanos, kādu jūs šogad redzēsiet”, bet Pollstar Concert Industry Awards turneju nosauca par Gada nozīmīgāko tūri. “Lai radītu satriecošu šovu, “Haus of Gaga” un es strādājām mēnešiem ilgi,” stāsta mūziķe Lady Gaga. “The Born This Way Ball būs elektrometāla pop-opera, tas būs stāsts par Sākumu, par Slavas karaļvalsts izcelšanos. Par to, kā mēs piedzimām un nomirsim svinēdami.”

Lady Gaga ir popkultūras fenomens, performanču māksliniece un globāls zīmols, kas apvieno modi, mākslu un mūziku. Stefānija Džoanna Andželīna Germanota jeb Lady Gaga ir satricinājusi visus tradicionālos priekšstatus par popmūziķes imidžu un radījusi jaunu paaudzi ar sekotājiem, ko pati dēvē par “mazajiem monstriem”. The Born This Way Ball būs Lady Gaga pirmā koncettūre kopš albuma Born This Way iznākšanas, kurš visā pasaulē pārdots jau 6 miljonos eksemplāru. Albums sekoja 2008. un 2009. gada albumiem The Fame un The Fame Monster, kuri saņēma Grammy balvas. Visā pasaulē līdz šim pārdoti jau 15 miljoni The Fame un The Fame Monster kopiju, bet Lady Gaga singli pārdoti vairāk nekā 65 miljonos eksemplāru.

Biļešu tirdzniecība uz Lady Gaga šovu, kas 23. augustā notiks Mežaparka Lielajā estrādē, sāksies aprīļa beigās. Stāvbiļetes cena būs 39 lati. Sīkāka informācija par Lady Gaga koncerta biļešu iegādes iespējām tiks paziņota 23. aprīlī.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsCosmopolitan Shopping Night 2012
Nākamais rakstswomen everywhere!