12.5 C
Rīga
svētdien, 5 maijs, 2024

Piesakies uz filmas “Talismans” Cosmo seansu!

 

Tev ir iespēja apmeklēt īpašo Cosmo pirmizrādi filmai “Talismans” 26. aprīlī! “Talismans” ir romantisks stāsts, kas veidots pēc Nikolasa Sparka romāna “The Lucky One” motīviem. Sparks zināms pēc tādiem bestselleriem kā “The Notebook”, “Nights in Rodanthe” un citiem romāniem, pēc kuriem uzņemtas veiksmīgas kinofilmas.

 

Filmas “Talismans” galvenais varonis, kareivis Logans, karalaukā Irākā atrod kādas sievietes fotogrāfiju un nolemj to paturēt. Šī fotogrāfija viņam kalpo kā talismans, ļaujot izvairīties no nāves. Pēc atgriešanās dzimtenē Logans dodas sameklēt fotogrāfijā redzamo sievieti, un tas viņam izdodas. Sākotnēji starp viņiem nav nekas vairāk par draudzīgām attiecībām, tomēr, neskatoties uz dažādiem sarežģījumiem un Logana noslēpumu, starp Loganu un Betu rodas jūtas…

Lai pieteiktos uz kino, sākot no 16. aprīļa sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Neaizmirsti norādīt, vai ielūgumu vēlies vienai vai divām personām, kā arī to, vai piesakies uz filmas pirmizrādi 26. aprīlī k/t Cinamon plkst. 19:15, Multikino plkst. 19:45 vai kino Citadele plkst. 18:30. Vērā tiks ņemti tikai tie pieteikumi, kurus saņemsim no 16. aprīļa līdz 23. aprīļa plkst. 12:00. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.