8.7 C
Rīga
piektdien, 17 maijs, 2024

Pēc nedēļas sāks pārdot biļetes uz Lady Gaga koncertu

 

Nākampirmdien, 30. aprīlī, plkst. 10.00 tiks uzsākta biļešu tirdzniecība uz popmūzikas superzvaigznes Lady Gaga koncertu, kas 23. augustā norisināsies Mežaparka Lielajā estrādē. Biļetes varēs iegādāties interneta mājas lapā www.ticketpro.lv. Biļetes būs pieejamas arī MAXIMA XX un XXX lielveikalos visā Latvijā, kā arī “Ticketpro” biļešu tirdzniecības vietās “Arēnā Rīga” un Rīgas Kongresu namā. Pirkuma limits būs 6 biļetes.

Bet jau no ceturtdienas, 26. aprīļa, 10.00 rītā tikai interneta lapā www.ticketpro.lv tiks uzsākta Lady Gaga koncerta biļešu iepriekšpārdošana “FBI” koncertu kluba biedriem. Reģistrēties iespējams bezmaksas www.fbi.lv.

Stāvbiļete maksās Ls 39. Paredzēta arī speciāla fanu zona ar ierobežotu vietu skaitu, fanu zonas biļete maksās Ls 69. Tiek plānoti arī īpaši Lady Gaga fanu un VIP biļešu piedāvājumi, sīkāka informācija tiks publiskota “Ticketpro” mājas lapā pirms biļešu tirdzniecības uzsākšanas. Pieckārtējā “Grammy” balvas ieguvēja Lady Gaga Rīgā ieradīsies pasaules turnejas “The Born This Way Ball” ietvaros  un Latvijā koncertēs pirmo reizi.

Eiropā Lady Gaga tūri kā īpašie viesi pavadīs nesen atkalapvienojusies britu rokgrupa “The Darkness”, kura vislabāk pazīstama ar hitu “I Believe In A Thing Called Love”. Savukārt ilggadējā Lady Gaga skatuves partnere un dīdžejs Lady Starlight ir apstiprinājusi, ka pievienosies Lady Gaga tūrei Austrālijas, Jaunzēlandes un arī Eiropas koncertos kā viesdīdžejs.

Lady Gaga iepriekšējā turneja “The Monster Ball” visā pasaulē pulcēja plašu apmeklētāju skaitu un saņēma sajūsmas pilnas atsauksmes katrā pilsētā, kur vien māksliniece uzstājās. Laikraksts “The Sun” koncertu nosauca par “labāko dzīvo uzstāšanos, kādu jūs šogad redzēsiet”, bet “Pollstar Concert Industry Awards” turneju nosauca par Gada nozīmīgāko tūri.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.