14.3 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Piesakies uz Cosmo seansu filmai “Kas gaidāms, kad gaidāms bērns”!

 

Šomēnes Cosmo seansā tu varēsi vērot romantisku komēdiju par to, kas gaidāms, kad gaidāms bērns! Galvenajās lomās Kamerona Diaza, Dženifera Lopesa un citas zvaigznes.

Filmā, kas veidota pēc populāras grāmatas motīviem, savijas vairāki stāsti: TV sejai Džulsai un deju šovu zvaigznei Evanam bērna piedzimšana kļūst par reālu izaicinājumu viņu karjerām; advokātei Vendijai, kas ir kā traka pēc bērniem, nākas izturēt ne visai tīkamu hormonālo vētru. Savukārt fotogrāfe Holija ir gatava doties uz pasaules malu, lai adoptētu bērnu, un viņas vīram Aleksam nākas pārvarēt bailes, apmeklējot topošo tēvu atbalsta grupu. Tikmēr Rozijas un Marko vienas nakts sakars liks viņiem atbildēt uz jautājumu par to, ko iesākt, ja pirmais bērns nāk pasaulē pirms pirmā randiņa. 

Lai pieteiktos uz filmas seansu 24. maijā, līdz 22. maija plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Neaizmirsti norādīt, vai ielūgumu vēlies vienai vai divām personām, kā arī to, vai piesakies uz filmas pirmizrādi 24. maijā k/t Cinamon plkst. 19:35 vai Multikino plkst. 20:00. Vērā tiks ņemti tikai tie pieteikumi, kurus saņemsim no 18. maija līdz 22.maija plkst. 12:00. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.