3.8 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Miera ielas Republika aicina uz Vasarsvētku svinībām

 

Rīgas radošais kvartāls Miera ielas Republika sestdien, 26. maijā rīkos pirmās Miera ielas Vasarsvētku svinības, kas visas dienas garumā ar vērienīgu pasākumu programmu norisināsies posmā no Brīvības ielas līdz Dzemdību namam.

Lai radītu īstu vasaras svētku sajūtu ielas iedzīvotājiem un ciemiņiem, no 11:00 līdz 23:00 Miera ielas veikaliņi, kafejnīcas, darbnīcas un citas radošas iniciatīvas priecēs un izklaidēs apmeklētājus ar eko un vintage tirdziņiem, konkursiem, viktorīnām, lekcijām, performancēm, meistarklasēm, izstādēm, grāmatu atvēršanu, satiksmes drošības aktivitātēm, šokolādes garšu, kino un mūziku. Vasarsvētku svinību laikā būs arī mazajiem pasākuma apmeklētājiem paredzēti pasākumi. Visas dienas garumā Miera ielā notiks Latvijas Mākslas akadēmijas studentu plenērs Patrīcijas Brektes un Jāņa Dukāta vadībā.

Vasarsvētku koncertā no 12:00 līdz 23:00 uzstāsies Vītolu ģimene, Bērnības milicija, Eņģelis, Black Apple Market, Imants Daksis, Jacob Noiman festival band, Andis Grīva, Aliste Joste, Baložu pilni pagalmi, Didzis Bordo, Deskalighters (ex Voiceks Voiska), Alis P un Jānis Ruņģis Jazz.

“Šobrīd visā Miera ielas garumā uzplaukst radošs kvartāls, ko veido kafejnīcas, veikaliņi, darbnīcas un citas radošas iniciatīvas. Šeit valda rosīga atmosfēra un vienlaikus arī miers, kas rodas, nogriežoties no galvenajām ielām un to burzmas,” stāsta svētku rīkotāji no Miera ielas republikas biedrības.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDienesta romāns
Nākamais rakstsEsi stilīga, skrienot ar adidas!