2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Positivus festivāls šogad būs vēl vieglāk sasniedzams

 

Atsaucoties uz fanu un cienītāju ieteikumiem, Positivus festivāls šogad sarūpējis gan papildus transporta veidus, ar kuriem nokļūt līdz festivālam, gan iespēju uz vietas nakšņot iepriekš uzslietā teltī jaunajā telšu pilsētiņas Gandra ciemā. Baltijas vērienīgākais mūzikas un mākslas festivāls Positivus fanus arī šogad nodrošinās ar ērto Positivus Ekspresi no Rīgas, turpina sadarbību ar BalticTaxi, kā arī piedāvā jaunu pakalpojumu mūsu Baltijas kaimiņiem – SimpleExpress reisus no Viļņas un Tallinas.

 

No Rīgas centra līdz Salacgrīvai arī šovasar kursēs Positivus Ekspresis, kas ātri un ar komfortu nogādās festivāla baudītājus galamērķī. Rūdīti fani zinās, ka Positivus Ekspresis ir lielisks festivāla iesildīšanas veids, īpaši dodoties ceļā kopā ar draugiem un līdzi ņemot pozitīvu noskaņojumu. Ekspreša cena arī šogad faniem saglabāta nemainīga – Ls 4 vienā virzienā.

Turpinot pagājušā gada veiksmīgās tradīcijas, BalticTaxi šovasar atkārtoti priecēs Positivus viesus ar izdevīgu taksometra pakalpojumu, kas apmeklētājus nogādās no jebkuras vietas Rīgā līdz pašam Positivus Festivālam Salacgrīvā. Iegādājoties pakalpojumu 47 latu vērtībā vienā virzienā, BalticTaxi ceļojuma kuponu var izmantot līdz pat četri braucēji! Festivāla laikā apmeklētāju ērtībai BalticTaxi atradīsies viegli pieejamā un visiem sasniedzamā vietā pie otrās ieejas. Kuponus šogad varēs iegādāties jau iepriekš festivāla oficiālajā mājas lapā.

Atvieglojot ceļu mūsu kaimiņvalstu apmeklētājiem, sadarbībā ar SimpleExpress pirmo reizi tiks organizēti īpaši autobusu reisi no Viļņas un Tallinas. Autobusi Baltijas galvaspilsētās uzņems fanus viegli pieejamās vietās, nogādājot tos līdz pašam festivāla slieksnim. Biļete uz SimpleExpress iekļaus ceļu turp un atpakaļ un būs iegādājama tikai festivāla oficiālajā mājas lapā.

Savukārt tiem, kas vēlas atvieglot sev ceļasomu, Positivus sadarbībā ar aktīvā tūrisma un atpūtas veikalu Gandrs, šovasar ievieš jaunu un ekskluzīvu iespēju nakšņot divvietīgā, iepriekš uzslietā teltī pašā telšu pilsētiņas sirdī. Pakalpojuma cenā iekļauta gan jau uzcelta telts, gan telšu pilsētiņas ieeja diviem cilvēkiem.

Positivus Festivālā 2012 uzstāsies Keane, Manic Street Preachers, Damien Rice, Instrumenti, The Vaccines, King Charles, Niki & The Dove, Friendly Fires, SBTRKT live, Ewert and the Two Dragons, Givers, Jamie N Commons, Lucy Rose, Vondelpark, kā arī daudzi citi ārzemju un pašmāju mākslinieki.

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā – Positivus Festivāls 2012 šogad sesto reizi notiks 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā. Biļetes uz festivālu nopērkamas tickets.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos visā Latvijā. Biļešu cena ir Ls 33 par divu dienu biļeti bez telts vietas un Ls 36.50 par divu dienu biļeti ar telts vietu.

Sīkāka informācija www.positivusfestival.com.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.