8.7 C
Rīga
piektdien, 17 maijs, 2024

Mad House savu četru gadu jubileju svin ar grandiozu ballīti

 

14. jūlijā viens no Rīgas iecienītākajiem klubiem Mad House aicināja visus uz savām četru gadu dzimšanas dienas svinībām.

 

Mad House savu darbību pašā Vecrīgas sirdī uzsāka jau 2008. gada maijā un kopš tā brīža ir kļuvis par vietu, kas garantē galvu reibinošus piedzīvojumus, lielisku mūziku un neatkārtojamu atmosfēru ikvienam labas atpūtas baudītājam. Tieši tāpēc šo pozitīvo emociju mājvietu ir iecienījušas dažādas sabiedrībā populāras personas. Arī 14. jūlijā uz kluba svinībām ieradīsies Mad House draugi, sportisti un citi Latvijā zināmi cilvēki.

Nav noslēpums, ka Mad House dzimšanas diena katru gadu izvēršas par leģendāru ballīti un uz šo nakti klubs kļūst par karstākās ballītes epicentru visā Rīgā – arī šīs svinības nebūs izņēmums. Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šoreiz Mad House savas dzimšanas dienas viesus lutinās ar neparastiem šoviem. Programmā ir paredzēti cirka elementi – klauni rūpēsies par jautru garastāvokli, vingrotājas par uzkodām, bet dzīvnieku dresētāji centīsies ikvienā uzburt smaidu un līganas deju kustības. Tāpat viesi varēs laisties trakulīgās dejās, baudīt atspirdzinošus kokteiļus un izbaudīt kluba sarūpētos pārsteigumus. Par vakara muzikālo fonu rūpēsies DJ Oganes, DJ X-Ray, kā arī DJ Rob4Real. Pasākums ieņems startu jau plkst. 20:00 un izturīgākie ballītes viesi varēs izklaidēties līdz pat rītam. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.