6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Piesakies uz filmas “Meklēju draugu pasaules galam” pirmizrādi!

 

Cosmo kino seanss ir klāt! Šoreiz piedāvājam tev pieteikties uz īpašu pirmizrādi apokaliptiskajai komēdijai “Meklēju draugu pasaules galam”, kuras galvenajās lomās redzēsi Keiru Naitliju un Stīvu Karelu.

Uzzinot par to, ka cilvēces pēdējie mēģinājumi apturēt gigantisko, Zemei tuvojošos asteroīdu ir izgāzušies, Dodžs (Karels) dodas savā pēdējā ceļojumā. Viņš grib sameklēt savu seno mīlestību, lai atklātu savas jūtas pirms pasaulei ir pienācis gals. Palīdzēt Dodžam viņa neparastajā misijā apņemas kaimiņiene Penija (Naitlija), kas tikko izšķīrusies no sava drauga-egoista. Kamēr varoņi tuvojas savam mērķim, pa ceļam vērojot nolemtās cilvēces trakulības, starp viņiem pilnīgi nevietā uzplaukst romantiskas attiecības… 

Lai pieteiktos uz filmas seansu, līdz 13. augusta plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Ņem vērā – šoreiz kino seansi norisināsies divos datumos – 15. un 16. augustā atšķirīgos kinoteātros. Tāpēc obligāti norādi, ja vēlies apmeklēt filmas pirmizrādi 15. augustā k/t Citadele (Forum Cinemas) plkst. 18:15; 16. augustā k/t Multikino (Rīga Plaza) plkst. 18:15; vai 16. augustā k/t Cinamon (Alfa) plkst. 19:05. Vērā tiks ņemti tikai tie pieteikumi, kurus saņemsim no 9. augusta līdz 13. augusta plkst. 12:00. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.