10.3 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Piesakies uz Krēslas sāgas noslēdzošo filmu – “Rītausma. 2.daļa”!

 

Piesakies uz seansu 15. novembrī un esi pirmā, kas noskatās liktenīgo Krēslas sāgas noslēdzošo filmu Cosmopolitan pirmizrādē!

Filmas darbība risinās uzreiz pēc iepriekšējās daļas notikumiem – Edvarda un Bellas kāzām un viņu meitiņas Renesmī piedzimšanas. Drīz vien atklājas, ka Renesmī piemīt īpašas spējas, un sākas notikumi, kas nostāda Kalenu ģimeni un viņu sabiedrotos pret Volturi vampīru klanu…  Spriedzes un romantikas pilnā filma, kuras režisors ir “Oskara” balvas ieguvējs Bils Kondons, noslēdz stāstu par neiespējamo mīlestību, ko visa pasaule iepazinusi Stefānijas Meijeres grāmatās un pēc tām uzņemtajās ekranizācijās.

Lai pieteiktos uz filmas seansu, līdz 12. novembra plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Obligāti norādi, ja vēlies apmeklēt filmas pirmizrādi 15. novembrī k/t Citadele (Forum Cinemas) plkst. 18:30; k/t Multikino (Rīga Plaza) plkst. 19:00; vai k/t Cinamon (Alfa) plkst. 18:30. Vērā tiks ņemti tikai tie pieteikumi, kurus saņemsim no 5. novembra līdz 12. novembra plkst. 12:00. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

Visi Cosmo seansa apmeklētāji saņems dāvaniņu no Maybelline New York!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.