9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Ja vēl neesi paspējusi iepazīties ar novembra Cosmopolitan, ir īstais laiks to izdarīt!

 

Šomēnes mēs tevi pārsteidzam ar 160 lappušu biezu žurnālu, kurā tu atradīsi neskaitāmi daudz noderīgu lietu. Vāka modeles lomā šoreiz iejutās atraktīvā aktrise Zoja Dešanela. Zem viņas piemīlīgi saldās ārienes slēpjas satriecoša būtne ar biznesa ķērienu. Varam garantēt – izlasot interviju ar Zoju, tu atklāsi, ka vēl nekad viņu tādu neesi iepazinusi!

 

Mums ir lieliska ziņa – tu vari izveidot tādu dzīvi, kādu vēlies ar vienu ļoti vienkāršu un radošu paņēmienu. Atšķir žurnāla 84. lappusi, lai uzzinātu, kas tas ir! Jau nākamajā lappusē mēs tev pastāstīsim, kā kļūt bagātākai tikai mēneša laikā. Pirms nopūties, iztēlojoties kārtējo “naudas taupīšanas lekciju”, padomā kārtīgi – vai tev tiešām vajag vairāk naudas? Tā jau mēs domājām! Turklāt ar mūsu padomiem tev par finansēm nenāksies domāt ilgāk kā piecas minūtes dienā.

Novembrī mēs mazliet vairāk nekā parasti aizrāvāmies ar matemātiku. Pirms tu šausmās noskurinies, varam tevi nomierināt – mēs lietojām skaitļus, lai izpētītu, kā atrast tavu Īsto un pārliecināt viņu par tavu lieliskumu. Par to lasi 64. lappusē! Zinām jau zinām – neviens nav perfekts un pat Lieliskajam vīrietim var piemist kādi būtiski trūkumi, piemēram, slinkums. Labā ziņa ir tāda, ka to var viegli labot! 66. lappusē tu atradīsi piecus risinājumus, kā tikt galā ar slinku mīļoto. Jāatzīst gan – kad runa ir par seksu, vīriešiem slinkums nav ne prātā. Vēl jo vairāk tad, ja tu vēlies piepildīt visas viņa neķītrākās alkas… Mēs piespiedām vīriešus izstāstīt savas karstākās vēlmes, un viņi to arī labprāt izdarīja. Vairāk par to 98. lappusē.

Novembris ir kā gatavošanās periods decembrim – trakajam un mežonīgajam ballīšu mēnesim. Lai tu parūpētos par savu matu, sejas un ķermeņa ādas skaistumu, kā arī piemeklētu kvalitatīvāko dekoratīvo kosmētiku un smaržas, novembrī mēs apkopojām Cosmopolitan Beauty Awards 2012 rezultātus. Cosmo žūrija kopā ar lasītājiem noskaidroja gada labākos skaistumkopšanas produktus, lai tev nekad vairs nenāktos pārmaksāt vai vilties savā kosmētikas pirkumā. Tagad tev atliek vien izvēlēties no labākajiem!

Šomēnes mēs daudz rakstījām par randiņiem un iepazīšanos. Lai tu apburtu viņu jau no pirmā skatiena, atšķir Cosmo modes lapas, kur varēsi izvēlēties kādu no randiņu kleitām, apaviem, somiņām un smaržām. Savukārt ikdienišķai pastaigai pa rudenīgo parku tev noderēs mūsu ērto, silto un stilīgo zābaku izlase.

 

Lai tev gaišs un pozitīvas enerģijas uzlādēts novembris!

Tavs Cosmo

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.