15.6 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Piesakies uz Cosmo seansu filmai “Siržu lauzējs”!

 

Ziemas pirmā mēneša vidū Cosmo piedāvā kopā noskatīties romantisko komēdiju “Siržu lauzējs“. 12. decembrī tu būsi laipni gaidīta kinoteātrī Citadele, Multikino un Cinamon, lai noskatītos nepārspējamo komēdiju par mīlestību ar Džerardu Batleru, Ketrinu Zetu-Džonsu, Umu Tūrmani un Džesiku Bīlu galvenajās lomās.

Tas ir stāsts par nenogurdināmiem, dāsniem cilvēkiem, kas alkst pēc mīlestības, un par viņu piedzīvojumiem. Stāsts par pavedināšanas, kārdinājuma, vājību un īstas mīlestības glābšanas noslēpumiem. Seksīgais Džerarda Batlera varonis cenšas atgūt skaisto bijušo sievu un dēlu. Piepeši viņam ceļā stājas liktenīgas, pievilcīgas, burvīgas un drosmīgas daiļavas. Saprotams, katra dāma uzskata, ka Džerards flirtē vienīgi ar viņu un viņa ir īstā. Vai viņam pietiks spēka skaistuļu vietā izvēlēties bijušo sievu? Vai viņš izvairīsies no neķītrām sarunām un sievietēm bez aizspriedumiem? To visu uzzināsi īpašajā Cosmo pirmizrādē, kur piedzīvosi arī dažu labu pārsteigumu. Seansa viesi piedalīsies “laimīgās sēdvietas” izspēlē un daudzas laimīgās meitenes savā īpašumā iegūs auskaru komplektu no Parfois. 

Sakarā ar tehniskām problēmām, lūdzam jums pieteikties atkārtoti uz kino seansu šodienas, 11. decembra laikā līdz plkst. 20:00! Arī cillvēki, kuri nepaspēja pieteikties, droši aicināti iesūtīt pieteikumus. Apstiprinājuma e-pasts tiks izsūtīts šovakar, ap plkst. 21:00!

Lai pieteiktos uz filmas seansu, sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Obligāti norādi, ja vēlies apmeklēt filmas pirmizrādi 12. decembrī k/t Citadele (Forum Cinemas), k/t Multikino (Rīga Plaza) vai k/t Cinamon (Alfa). Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.