15 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Baltic Open Regatta 2013!

 

Nodibinājums “Baltic Open” sadarbībā ar jahtklubu “AUDA” jau piekto reizi organizēs Baltijas jūras valstu atklāto regati “Baltic Open Regatta 2013”, kura līdz šim spējusi piesaistīt labākos Polijas, Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Krievijas un Baltkrievijas burātājus.

Regates galvenie mērķi ir godīgā, sportiskā cīņā izcīnīt prestižo “Baltijas jūras čempiona kausu”, kā arī veidot sadarbību starp Baltijas jūras pilsētām, ostām, jahtklubiem, burātājiem, veicinot jūras pilsētu jahtu tūrismu, un ostu infrastruktūru attīstību, padarot burāšanu pieejamāku un tuvāku plašākai sabiedrībai, kā arī veicināt videi draudzīgu un drošu kuģošanu Baltijas jūrā. Baltic Open Regatta 2013 norise 10.jūnijs līdz 15.jūnijs. Regates starts un finišs paredzēts Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Regates maršruts: Rīga – Mērsrags – Roņu sala – Kuiviži – Rīga.

Nāciet un atbalstiet jautro pasākumu – Mediju regate, kas notiks 14.jūnijā Andrejsalā, vērojiet jahtas, katamarānus un izbaudiet vasaru klubā First Dacha!

Paldies Baltic Open Regatta sadarbības partneriem Mērsragam un Salacgrīvai, LDz Cargo, Rīgas Brīvosta, Tatratea, Jahtklubs Auda, Rīgas Viļņi, Capital FM, TVnet un Hugo Boss !  
 
www.balticopen.lv  

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsIZPLEST SPĀRNUS UN AIZLIDOT!
Nākamais rakstsASARU KAMOLS