10.3 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Jūnija Cosmopolitan jau veikalos!

 

Atšķir jūnija Cosmo, lai saņemtu savu saules, dzīvesprieka un krāsainu emociju devu! Šomēnes vāka modeles lomā ir iejutusies drosmīgā Mailija Sairusa. Uz interviju viņa ierodas vienkāršā kreklā, bet viņas mati ir koši blondi un sānos noskūti – šādu izskatu var atļauties tikai par sevi pārliecināta sieviete. Un Mailija tāda ir! Atver 32. lappusi, lai mācītos no viņas drosmes un dumpinieciskuma. 

 

 

Drosme un košums valda arī jūnija modes un skaistuma lapās. Mēs atlasījām aktuālas un vasarīgas lietas, bez kurām tu šovasar nevarēsi iztikt! Eksotiski ziedu raksti tev sniegs Karību paradīzes cienīgu noskaņu, romantiski un eleganti peldkostīmi ļaus tev justies kā pludmales dievietei, savukārt stilīgu kostīmu ar šortiem tu varēsi vilkt gan uz darbu, gan ballīti. Lai sagatavotos vasaras karstākajiem piedzīvojumiem, atšķir 50. lappusi – tur atradīsi festivālu dreskodu. Ja vēlies mūzikas festivālā izskatīties nevainojami, izmēģini padomus, kā saglabāt svaigu sejas ādu vasaras tveicē un aizsargāt to no saules apdegumiem. Noteikti izmēģini arī krāsainās manikīra tendences 61. lappusē!

Košs manikīrs būs lielisks akcents arī darba vidē, taču pārliecinies, lai tu birojā neizskatītos tik kliedzoši kā aprakstītā varone 67. lappusē. Turpat atradīsi vēl citus neiedomājami trakus stāstus par mulsinošām, traģikomiskām situācijām darbā. Mācies no citu kļūdām!

Noteikti arī tu esi novērojusi, ka sievietes vairākas reizes nedēļā savam vīrietim mēdz uzdot tādus jautājumus kā “Tu mani mīli?” un “Es neesmu pārāk resna?”Patiesībā šie jautājumi nozīmē tikai vienu – sievietei trūkst uzmanības. Taču patiesībā ir jautājumi, kurus konkrētos atiecību etapos vīriešiem vajadzētu uzdot pavisam noteikti. Atšķir 72. lappusi, lai uzzinātu, kādi tie ir! Taču ko jautāt un ko padomāt tad, ja tev gribas mīlēties biežāk kā viņam? Visiem šķiet, ka vīrieši ir kā traki uz seksu. Tāpēc, ja drauga seksa apetīte kļūst mērenāka, tev sāk likties, ka ar viņu vai pat tevi pašu kaut kas nav kārtībā. 76. lappusē tu varēsi izlasīt, kā atrast kompromisu!

Noteikti arī tu jau šobrīd nepacietīgi gaidi skaistākos vasaras svētkus – Jāņus! Lai tiem sagatavotos pienācīgi, atšķir 103. lappusi – tur varēsi iepazīties ar pieciem Līgo nakts scenārijiem. Ar ko tu atradīsi papardes ziedu? Uzzini rakstā! Savukārt pāris lappuses tālāk mēs atradām seksīgākos Latvijas Jāņus. Droši – pamielo acis! Savukārt recepšu sadaļā lasi gardas un modernas Līgo receptes modernākam svētku galdam.

 

Lai tev daudzveidīgs un neaizmirstams jūnijs!

Tavs Cosmo.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.