6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Piesakies uz Cosmo seansu filmai “Pirms pusnakts”!

 

“Pirms pusnakts” – noslēdzošā daļa režisora Ričarda Linkleitera romantiskajai triloģijai par attiecībām starp vīrieti un sievieti. Pirmās divas daļas – “Pirms saullēkta” (1995) un “Pirms saulrieta” (2004) – nu ir kļuvušas par neatkarīgā kino klasiku. Piesakies un skaties filmu Cosmo stilā!

Mēs atkal satiekam galvenos varoņus – Džesiju (Ītens Houkss) un Selīnu (Džūlija Delpi) – divdesmit gadus pēc liktenīgā brīža, kad viņi satikās Vīnes ekspresī. Pa šo laiku Džesijs paspējis apprecēties, izšķirties, beidzot saiet kopā ar Selīnu un piedzīvot kopīgu dvīņu meitiņu piedzimšanu. Dodoties atvaļinājumā uz gleznaino Grieķiju, Džesijs un Selīna atkal atrod tēmas vārdu apmaiņai ar dzēlīgām piezīmēm: gan par neparastām attiecībām ar saviem bērniem, gan par jauna darba meklējumiem. Un par pašu galveno – vai īsta mīlestība ir spējīga izturēt laika pārbaudījumu?

Lai pieteiktos uz filmas seansu, līdz 25. jūnija plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Filmas seanss norisināsies 27. jūnijā k/t Multikino (Rīga Plaza) plkst. 19:00 un kino Citadele (Forum Cinemas) plkst. 20:15. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKaut kas notika
Nākamais rakstsPapardes ziedu meklējot